Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 4. 2024,
10.31

Osveženo pred

3 tedne, 5 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,47

Natisni članek

pravljica ljubezen ljubezen zveza ločitev raper Chance the Rapper

Četrtek, 4. 4. 2024, 10.31

3 tedne, 5 dni

Chance the Rapper se po petih letih zakona ločuje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,47
Chance the Rapper in Kirsten Corley | Chance the Rapper in Kirsten Corley sta se spoznala leta 2003 in zaljubila na prvi pogled. | Foto Guliverimage

Chance the Rapper in Kirsten Corley sta se spoznala leta 2003 in zaljubila na prvi pogled.

Foto: Guliverimage

Ena največjih ljubezenskih pravljic v zgodovini hip hopa se končuje. Chance the Rapper je s svojimi sledilci na Instagramu delil, da se po petih letih zakona ločuje od izbranke Kirsten Corley, v katero se je pri samo devetih letih "zaljubil na prvi pogled".

Novico, da se ločujeta, je 30-letni ameriški raper delil v skupni izjavi na svojem profilu na Instagramu. "Po obdobju ločenega življenja sva se odločila, da se razideva. Do odločitve sva prišla sporazumno in s hvaležnostjo za čas, ki sva ga preživela skupaj," je zapisal.

In dodal: "Bog naju je blagoslovil z dvema čudovitima hčerkama, ki ju bova še naprej skupaj vzgajala. Vljudno prosiva za zasebnost in spoštovanje v tem težkem obdobju."

Sporočilo, ki ga je na svojem profilu na Instagram objavil Chance the Rapper. | Foto: Instagram/@chancetherapper Sporočilo, ki ga je na svojem profilu na Instagram objavil Chance the Rapper. Foto: Instagram/@chancetherapper

Ljubezenska zgodba kot iz pravljice

Chancelor Bennett, bolj znan pod umetniškim imenom Chance the Rapper, in Kirsten Corley sta se poročila leta 2019, skupaj pa imata dve hčerki – sedemletno Kensli in štiriletno Marli. 

Njuna ljubezenska zgodba je kot iz pravljice. Spoznala sta se leta 2003, ko je bil Chance star devet let. Z mamo, očetom in bratom se je udeležil zabave nepremičninskega podjetja, za katerega je takrat delala njegova mama. Tam so bila tri mlada dekleta, vključno s Corleyjevo, ki so prepevale pesem Independent Women skupine Destiny's Child.

"Spogledal sem se z najlepšim dekletom, kar sem jih kdaj videl v svojem skoraj desetletju življenja na zemlji," je povedal o ljubezni na prvi pogled. 

Corleyjevo je zaročil julija 2018, leto kasneje pa sta stopila pred oltar na sanjski poroki na obali Kalifornije.

Zaokrožili posnetki intimnega plesa

Aprila 2023 so v medijih zaokrožili posnetki s praznovanja raperjevega 30. rojstnega dne, na katerih več plesalk intimno pleše z njim. Raper je takrat tudi sam priznal, da v njegovem zakonu ni vse v najlepšem redu. Corleyjeva se na posnetke ni uradno odzvala, je pa objavila sporočilo z napisom "Nekateri nikoli ne odrastejo," s katerim bi se lahko nanašala na omenjeni dogodek. 

Preberite tudi:

dragomirdespic_design raper
Trendi Neverjetno, kaj si je privoščil znani srbski raper #video
Rok Snežič
Novice Na sojenju Roku Snežiču zaslišali zdaj že nekdanjo ženo
Tori Spelling, Dean McDermott
Trendi Zvezdnica Beverly Hillsa se ločuje po 18 letih zakona
Ne spreglejte