Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 12. 2016,
7.58

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Abanka

Natisni članek

Osebne finance Abanka advertorial

Četrtek, 8. 12. 2016, 7.58

2 meseca, 2 tedna

Napredni pripomočki, ki bi jih morali vedno uporabljati

Vsebino omogoča Abanka
Mobilni telefon, ženska | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Sodoben način življenja zahteva hitre in priročne rešitve, ki nam pomagajo na vsakem koraku. Predstavljamo vam tri vrhunske pripomočke, ki so namenjeni prav vsakemu izmed nas.

Napredna tehnologija je močno olajšala naša vsakdanja opravila, tudi na področju osebnih financ.

Že leta se namreč vztrajno izogibamo klasičnim analognim rešitvam, ki so od nas zahtevale veliko časa, prilagajanja in tudi živcev. Danes imamo praktično vse pri roki – prek telefona, tablice ali računalnika. Številne rešitve, ki jih najdemo na trgu, zato dobijo pravi smisel šele takrat, ko nam zagotavljajo popolno mobilnost. Torej hiter dostop, kjerkoli in kadarkoli.

računalnik, moški | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Banka vedno pri roki

Skrb za osebne finance je nujno vsakdanje opravilo, ki ga mnogi neradi opravljamo osebno in ga nekateri radi prelagamo, predvsem zato, ker nam vzame veliko prostega časa.

Toda še tako preprosta in nujna opravila, kot so plačevanje računov ali pregledovanje stanja na računu, zdaj lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli.

Preprosto morate izbrati banko, ki vam te storitve ponuja v digitalni obliki.

Ko boste razmišljali o tem, kaj vam mora ponujati vaša najboljša in najbolj prijazna banka, imejte v mislih predvsem tri ključne napredne storitve:

Spletno bančništvo

Mobilno bančništvo

Kreditno kartico, ki nam omogoča nakup na obroke kjerkoli in kadarkoli

Vse opravite v hipu, tudi ko ste na poti

Iz službe, na poti ali v varnem zavetju doma – svoje finančne zadeve želite verjetno v današnji tehnološki dobi opraviti kjerkoli in kadar utegnete. Prav s to mislijo svojo ponudbo ves čas bogati Abanka, ki omogoča določene storitve, kadarkoli jih potrebujete.

mobilnik, avtomobil, par | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

#Abanet – spletno bančništvo

Prek računalnika je upravljanje osebnih financ veliko lažje, predvsem pa hitrejše in zelo preprosto. S spletno banko Abanet svoje transakcije lahko opravljate 24 ur na dan, kar iz udobja domačega naslonjača, Poleg tega lahko s pomočjo nekaj preprostih klikov naročate kratkoročne in dolgoročne depozite, odprtje varčevalnega računa, e-računa in druge storitve, ki bi jih sicer morali opraviti na bančnem okencu.

#Abamobi – mobilno bančništvo

Abanka vam ponuja bančno storitev, ki je resnično ves čas z vami v žepu. Mobilna banka Abamobi vam v vsakem trenutku omogoča pregled nad stanjem in prometom na osebnih in varčevalnih računih, izvajanje plačil ter vam pomaga, da ste vedno v koraku s časom in svojim denarjem. V aplikaciji lahko tudi poiščete svoj najbližji bankomat in poslovalnico. Ena večjih prednosti mobilne banke Abamobi je nedvomno hitro plačevanje položnic.

Plačevanje položnic še nikoli ni bilo tako preprosto

To so rešitve za vsak žep, to so mobilne storitve, ki jih zahtevamo sodobni uporabniki. Mobilna banka Abamobi omogoča zelo hitro plačevanje položnic – brez ročnega vnosa in tipkanja – preprosto: položnico samo fotografirate in je že plačana.

Mobilna aplikacija Abamobi je prilagojena tako mobilnikom z operacijskim sistemom iOS in Android.

#Obročna kartica

Plačevanje na obroke še nikoli ni bilo tako preprosto! Čeprav na računu nimate dovolj denarja za malo večji ali nepredviden nakup, ni težav: z obročno kartico Visa Electron lahko kupite takoj in plačate pozneje na obroke.

Kako poteka nakup z obročno kartico?

Brez skrbi in zapletov: plačevanje s kartico je preprosto, saj ni vezano na dogovore s posameznimi trgovci in zanj ne potrebujete nobene dodatne dokumentacije.

Sami izberete število obrokov. Preprosto: po plačilu s kartico boste na svoj mobitel dobili SMS, na katerega s SMS-om potrdite, v koliko obrokih (od 2 do 12) želite poravnati nakup.

 | Foto: Zagotovite si sodobno bančništvo in postanite stranka Abanke

Izkoristite ugodno ponudbo, ki jo vsem novim strankam ponuja Abanka, in si zagotovite možnost urejanja financ kjerkoli in kadarkoli.

Njihove stranke od nekdaj cenijo prijaznost in kakovost storitev po njihovi meri. Vstopite v svet sodobnih bančnih rešitev, poenostavite si vsakdan in izkoristite ugodnosti, ki so jih pripravili za vas:

– 6-mesečno brezplačno vodenje računa,

– 6 mesecev brezplačne uporabe spletne banke Abanet,

– 6 mesecev brezplačne mobilne banke Abamobi,

– 12 mesecev brezplačne članarine za obročno ali plačilno kartico,

– polovični stroški odobritve enega izrednega limita.

Več o ugodnostih za nove stranke si lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglejte