Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

V tem mesecu bo še bolj kot običajno pomembno, da sledite spremembam in se jim ne upirate, saj bi bili zaradi takega pristopa lahko za marsikaj prikrajšani. Četudi se, še posebej v prvi polovici meseca, ne boste strinjali z novostmi, ki jih bodo želeli vpeljati vaši bližnji, se boste v sredini meseca že popolnoma poistovetili z njimi.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste s partnerjem uživali v neskončnih pogovorih, samski pa boste iskali nekoga, ki bi z vami skočil v vročo avanturo. Ker ne boste obremenjeni z dolgoročnimi cilji in svojimi pričakovanji, boste na splošno bolj odprti. Vaša vibracija bo pritegnila v vašo bližino zanimive ljudi, zato tudi prava zaljubljenost ta mesec ni izključena.

Erotični horoskop

Privlačile vas bodo dominantne osebe, ki bodo z vami ravnale kot s trofejo in bodo zadovoljevale vaše otročje želje. Prav zapeljivi boste in svojega dragocenega časa ne boste trošili za tiste osebe, ki bi vas znale na koncu odbiti. Ženske boste od moških zahtevale vse, predvsem pa to, da se vam bodo posvečali brez postanka in povsod.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano