Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Na zasebnem področju boste v tem mesecu dobro vedeli, kam plujete. Veste, kaj si želite, zato boste lepo napredovali proti svojemu cilju. Na žalost bo slika precej manj jasna na poslovnem in službenem področju. Tu se vam bo zdelo, da ste se izgubili v megli, ki se kar noče razkaditi. Pomembno je, da v tem obdobju ne sprejemate pomembnih odločitev, saj vaša presoja ne bo najbolj objektivna. Proti koncu meseca bo vedno bolje.

Ljubezenski horoskop

V kolikor nimate resnega partnerja se lahko, še posebej v drugi polovici meseca, zgodi, da se vaša simpatija oddalji od vas. Nikar ne izgubljajte dragocenega časa za objokovanje in obžalovanje, ampak se raje posvetite novim podvigom. Vezani pa boste morali premagati neke prepreke, ki vam jih postavljajo drugi. Zelo pomembno je, da se s partnerjem uskladita, preden se lotita sprememb.

Erotični horoskop

Čustva vas bodo begala, zato boste držali previdno razdaljo tudi v intimnih odnosih. Seks vas bo zanimal le, če boste imeli popoln nadzor nad celotno situacijo. V postelji boste znali pokazati neverjetno znanje, saj se boste vživeli v seksualne potrebe partnerja. Ženske se boste do svojih moških vedle kot do gospodarjev, še posebej, če bodo izpolnili vaše visoke seksualne kriterije.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano