Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Počutje v tem mesecu ne bo ravno najboljše. Predvsem boste nemirni, kar vam bo jemalo energijo na vseh področjih. Vendar pa se bo k sreči velikokrat pokazalo tudi sonce. Imeli boste kar nekaj kritičnih situacij, ko se boste znašli na preizkušnji. Predvsem se potrudite, da boste ohranili mirno kri, zato poskušajte razmišljati čim bolj z razumom in ne s srcem. To bo za vas pravi izziv. V tem času boste deležni tudi veliko sprememb. Nekatere od njih boste sprejeli zelo pozitivno in druge z velikim negodovanjem. Poskusite razumeti, da četudi vam nekaj na prvi pogled ni všeč, to še ne pomeni, da ni dobro za vas. V kolikor spremembe enkrat sprejmete, ste po večini z njimi več kot zadovoljni, le malo bolj prilagodljivi skušajte biti.

Ljubezenski horoskop

Vezani poskusite odpreti oči. Čas je, da spregledate partnerjevo spremenjeno vedenje. Niste edini, ki sem ter tja vrže oči na koga zunaj svojega doma, tudi vašega partnerja to včasih zamika. Glejte le, da skušnjava ne bo trajala predolgo. Za samske se bo mesec začel s kratko, a nadvse viharno energijo. V ljubezni boste brez težav dosegli vse, kar si boste želeli, še posebno pri nasprotnem spolu. Druga polovica meseca vam bo prinesla nove priložnosti na ljubezenskem področju, izkoristite jih.

Erotični horoskop

Samski boste imeli možnost za seks, a boste pri tem tako neizvirni in mlačni, da soudeleženec ne bo imel nobene potrebe po tem, da bi z vami to še kdaj ponovil. Vezani boste ljubili drugačnost, hitro se boste naveličali monotonosti. Med seksom boste zelo glasni!

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano