Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Zelo verjetno boste v tem mesecu želi sadove dosedanjega dela. Navdušeni boste nad dogajanjem, saj boste s svojim pozitivnim pristopom v življenje vpeljali skorajda same lepe dogodivščine. Preko celega meseca boste polni energije, kdaj pa kdaj vas bo v rahlo slabo voljo spravila le situacija na zasebnem področju. Še posebej tisti, ki greste čez težko obdobje na družinskem področju, lahko že do konca meseca pričakujete popolno razrešitev situacije. Predvsem pa boste ta mesec spoznali zanimivo osebo, ki bo najverjetneje postala vaš dober prijatelj. Na finančnem področju pa ne boste dočakali želenih sprememb. Pogovorite se s tretjo osebo.

Ljubezenski horoskop

Vezani se boste nekoliko težje usklajevali s partnerjem, vendar vaju zapleti začuda ne bodo pripeljali v prepire. Nekako se bosta uspela konec dneva vsemu skupaj smejati. Skupni cilji vaju bodo oba navdajali s pozitivno energijo. Samski boste polni nekakšnega vznemirjenja, vendar bo trajalo kar precej časa, preden boste ugotovili, za kaj gre. V prvi polovici meseca vas bo mamilo marsikaj, proti zadnjemu tednu pa vam bo vedno bolj jasno, da gre za določeno osebo ali pa določeno ljubezensko željo, ki jo tokrat preprosto morate uresničiti.

Erotični horoskop

Samski boste v tem mesecu popolni ljubimci, uživali boste celo v seksualnih igricah, ki ste se jih do sedaj uspešno izogibali. Največ priložnosti za seks brez obveznosti se vam obeta v prvi polovici. Vezani boste zelo skrivnostni, zato bo partnerju težko ugotoviti, kaj vam pravzaprav najbolj ugaja.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano