Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

V tem mesecu se boste najbolje počutili doma, kjer se boste tudi uspešno sprostili. Za vami je naporno obdobje, tako na zasebnem kot na poslovnem področju, zato je skrajni čas, da poskrbite zase in si privoščite oddih. Naučite se reči ne, tako v službi kot doma, saj se na trenutke zdi, da ste na meji izkoriščanja. Nima več smisla, da igrate žrtev, saj s takšnim pristopom ne boste dosegli duhovnega razvoja. Osamljeni boste morda spoznali sorodno dušo, razvije pa se lahko celo novo prijateljstvo. Ne postanite ravnodušni zaradi preteklih slabih izkušenj in ponovno poiščite zaupanje v ljudi. Vsak majhen napredek, ki vam ga ta mesec vsekakor prinaša, bo prinesel razbremenitev in več optimizma.

Ljubezenski horoskop

Vezani imate pred sabo ugoden mesec, saj boste zgladili spore iz preteklih dni in po dolgem času več dni zapored preživeli mirno. Zadnji čas je že, da tako vi kot tudi vaš partner pozabita na določene zadeve iz vajine preteklosti. Samski boste ta konec meseca iskali nekaj več, ne le bežno in neobvezno avanturo. V soboto, se pustite zapeljati romantiki nekega novega občudovalca, ki se že dlje časa trudi okrog vas. Presenečeni boste nad njegovo očarljivostjo.

Erotični horoskop

Četudi ste običajno mirni, si boste tokrat zaželeli seksa, ob katerem bi tudi malo trpeli. Se počutite krive? Največ možnosti za takšne igrice se vam bo ponudilo konec meseca. Tudi vezani boste zelo zahtevni, vaš partner pa bo moral imeti veliko kondicije.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano