Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Napetost v službi bo naraščala, vi pa je kar ne boste znali umiriti. Spoznali boste, kako pomembno je reševati težave sproti, saj se v nasprotnem primeru nezadovoljstvo le kopiči. Morda bo dogajanje pripeljalo tako daleč, da se boste vsi skregali med seboj. V vsakem primeru se ne lotevajte naglih odločitev, saj bi jih utegnili sčasoma obžalovati. Raje pustite času čas in sproti boste spoznavali, kam se stvari nagibajo. Po drugi strani pa nikogar ne vlecite za nos, saj se bo že tako pojavilo dovolj spletk in opravljanja. na finančnem področju bo dogajanje precej bolj produktivno, saj se vam bodo pretekle odločitve še posebno ugodno obrestovale.

Ljubezenski horoskop

Ta mesec bo tako vezanim kot tudi samskim postregel s spremembami. Prva polovica meseca bo bolj naporna od druge, še posebno pri vseh tistih, ki ste si pravkar zacelili srčne rane. Samski si boste želeli novih poznanstev, pripravljeni boste celo obujati neke stare zveze. Vezani pa lahko pričakujte ostrejšo komunikacijo s partnerjem, saj se bosta marsikdaj le s težavo usklajevala. Živahno bo tudi na področju komuniciranja z drugimi, kar bo v vajino razmerje vneslo še dodaten nemir.

Erotični horoskop

Samske bodo vzburjali nekoliko grobi komplimenti in položaji, a če boste našli pravega partnerja ne bo ovir. Igro boste želeli voditi sami, zato bo vaš najljubši položaj takšen, da ste vi zgoraj. Vezani boste pričakovali romantiko in nežnost, dobili pa nekaj bolj grobega, kar vas bo še bolj navdušilo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano