Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

Razmišljali boste o tem, kaj vas definira in kakšen človek si želite biti. Potreba po ukvarjanju s samim seboj bo tekom tedna sicer bledela, bodo pa zato naraščali zapleti na službenem področju. Namreč bolj ko boste zatopljeni vase, bolj boste raztreseni in manj energije vam bo ostajalo za stvari, ki jih morate narediti. Nujno čim prej najdite kompromis in se vsaj v službenem času zasidrajte na realna tla.

Ljubezenski horoskop

Potreba po spremembah na ljubezenskem področju bo še posebej v sredini tedna nadvse izrazita, vendar pa kar ne boste vedeli, kaj storiti, da bi jih sprožili. Prav hitro boste spoznali, da to pravzaprav ni v dosegu vaših rok. Vse se bo odvijalo samo od sebe, ne da bi morali za to kaj posebnega storiti. Vaša čustva bodo stanovitna, zato tudi občasni viharji ne bodo razburkali njihovih globin.

Erotični horoskop

Na seksualnem področju ne boste dosegli popolne uglašenosti s partnerjem, zato vam tudi vrata do najboljših užitkov ta teden večinoma ostajajo zaprta. Vaše misli bodo celo med ljubljenjem rade pobegnile na čisto druga področja.

Letna napoved za 2017: sms vedeževanje za ljubezen, počutje, denar ... Pošlji sms: NAPOVED17 na 6116

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano