Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

Iskali boste neke ideale in zopet ugotovili, da bo to nemogoče. Bodite previdni in ne pretiravajte, drugače boste razočarani. Popolnoma drugače pa bo, če se boste zadovoljili s stanjem in se ne boste pritoževali. Zagotovo se bo obrnilo na bolje. Tudi v službi vam ne bo šlo najbolje, a dobra stran vsega tega bo vaš prijatelj, ki vam bo ves čas stal ob strani.

Ljubezenski horoskop

Vezani izkoristite prve pomladne dni, ko se bo pojavilo več priložnosti za izkazovanje ljubezni, nežnosti in druge vrste naklonjenosti. Čeprav je vašemu odnosu zdaj primešano nekaj posesivnega in ga spremljajo ljubosumni izbruhi, bosta lahko v tem času vajino razmerje še poglobila. Samski se v tem tednu večkrat odpravite po zabavah in na razne druge družabne dogodke, saj boste le tako lahko spoznali sorodno dušo ali pa vsaj nekoga, ki vam bo všeč.

Erotični horoskop

Erotičnega uživanja vezanih še zdaleč ne bo konec. Pred vami je nadvse zanimiv teden, ki si ga boste zapomnili po zelo dolgem ljubljenju ali pa po dolgotrajnem mečkanju v postelji. Tudi samski boste nasprotni spol privlačili z neko posebno, magično energijo. Glejte, da jo boste dobro izkoristili.

Letna napoved za 2017: sms vedeževanje za ljubezen, počutje, denar ... Pošlji sms: NAPOVED17 na 6116

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano