Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

V tem tednu vas delo v službi ne bo pretirano zanimalo, saj boste obremenjeni z dogajanjem na zasebnem področju. Vezani boste s partnerjem kovali dolgoročne načrte, vendar se bo zataknilo, saj nikakor ne bosta našla skupnega jezika, morda niti ciljev. Samski ste se nedavno zagledali v osebo, ki vam neprestano roji po glavi. Morda je čas, da naredite prvi korak in se ne obremenjujete z vsem, kar bi lahko šlo narobe. Verjemite vase in bodite samozavestni, saj boste le tako uspešni. V sredini tedna vam utegnejo v službi ponuditi nov projekt, za katerega pa ne boste pokazali veliko zanimanja. A zavedajte se, to bo enkratna priložnost, zato je ne spustite mimo kar tako. Za konec tedna vas čaka druženje z domačimi.

Ljubezenski horoskop

Samski boste v tem tednu napolnjeni z energijo, zato se boste močno zabavali pri opravljanju vseh opravil, ki bodo za ostale preveč dolgočasna. Zaradi tega boste zelo dragoceni in priljubljeni. Vaša koristnost bo nagrajena, zato nikar ne mislite, da vse to počnete brez razloga. Vezani boste ravno tako delavni kot vaši samski kolegi, le da vas partner ne bo nagrajeval, temveč grajal. Proti koncu tedna si vzemite čas zanj, sicer se bodo prepiri in slaba volja zavlekli.

Erotični horoskop

Vprašanja glede vaše samozavesti in samopodobe se bodo odpirala na intimnem področju. Proti svoji navadi boste ta teden bolj sramežljivi ljubimci. Bolj kot vročih posteljnih akrobacij si boste želeli nežnosti in romantike.

Vaša napoved na mobilcu: sms vedeževanje za ljubezen, počutje, denar … Pošlji sms: NAPOVED9 na 6116

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano