Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

Z navdušenjem boste čakali prihodnje dni, saj se vam obeta veliko pozitivnih sprememb. V službi vas še posebno v prvi polovici tedna čakajo neka pogajanja, iz katerih boste odšli kot zmagovalec le v primeru, da se boste držali načrta in boste pristopili s pozitivnim pristopom. Četudi vas bodo želeli spraviti na tla, se nikar ne pustite. Zapomnite si, da vam nihče ne more škodovati. Nepremagljivi boste le, če boste tako želeli. V sredini tedna se bodo službene stvari odvijale po načrtu, vendar pa se bodo prebudile težave na zasebnem področju. Vezani boste od partnerja zahtevali več, kot vam bo pripravljen dati, samski pa se boste iz obupa oprijeli tudi tistih, ki sicer ne bodo dosegli vaših meril. To vam ne bo prineslo prave sreče.

Ljubezenski horoskop

Čas bo pravi tudi za ljubezen. Drugi del tedna pa bo vaša živahnost bolj usmerjena v družabno življenje, prijateljevanja in v ustvarjalnost. Do vam dragih ljudi boste kar preveč kritični in pazite, da ne boste pretiravali. Nimate ravno najboljše podlage za kritiziranje. Bodite do vseh prijazni.

Erotični horoskop

Vezani boste obdarjeni z močnim poželenjem, nad čimer bo seveda še najbolj navdušen vaš partner. Znal vas bo obvladati, ponudil pa vam bo pisano paleto telesnih užitkov. Tudi samski imate pred seboj nekaj vročih trenutkov, a osebe, s katero bi se popolnoma ujeli, še ne boste našli.

Vaša napoved na mobilcu: sms vedeževanje za ljubezen, počutje, denar … Pošlji sms: NAPOVED9 na 6116

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano