Nedelja,
23. 9. 2012,
8.22

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 23. 9. 2012, 8.22

8 let, 5 mesecev

Zaradi nesreče zaprt predor Trojane

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je bil zaradi prometne nesreče na štajerski avtocesti zaprt predor Trojane proti Ljubljani.

Med 9.20 in 10.20 bodo zaradi tekaške prireditve zaprte nekatere lokalne ceste na območju Domžal in cesta Šentjakob–Domžale, med Želodnikom in Domžalami pa bodo zaprti zavijalni pasovi.

Cesta Hotavlje (Zadružni dom)–Suša–Črni Kal–Koča Blegoš bo zaradi kolesarske prireditve zaprta med 9.50 in 11.45, cesta se bo odpirala postopoma za zadnjim tekmovalcem.

Danes med 8. in 21. uro velja prepoved prometa za tovorna vozila, težja od sedem ton in pol.

Do 23. septembra do 22. ure bo spremenjena prometna ureditev v zapori na primorski avtocesti med počivališčema Studenec in Ravbarkomanda. Promet proti Ljubljani poteka samo po enem pasu (skrajno levi pas), zaprt je tudi priključek Postojna.

Na avstrijski strani predora Karavanke potekajo obnovitvena dela. Promet bo do 20. decembra letos potekal izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. Izredni prevozi bodo omogočeni enkrat tedensko v noči na petek.

Zaprta je polovica štajerske avtoceste med predorom Ločica in cestninsko postajo Vransko v smeri Maribora, promet poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste. Zaprt je priključek Vransko v smeri Maribora.

Zaprta je polovica primorske avtoceste med počivališčema Studenec in Ravbarkomanda v smeri Ljubljane, promet poteka dvosmerno po drugi polovici.

Na mejnih prehodih ni posebnosti.