Torek,
20. 9. 2011,
11.39

Osveženo pred

8 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 20. 9. 2011, 11.39

8 let, 6 mesecev

Zaradi kraj pridržali Alžirca in Tunizijca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Ljubljanski policisti so začasno odvzeli prostost dvema državljanoma Alžirije in dvema državljanoma Tunizije, osumljenim storitve več kaznivih dejanj tatvin.

Pridržali so jih preteklo soboto in sicer za čas, da zberejo vsa potrebna obvestila, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Z zbiranjem obvestil in z nadaljnjimi postopki so policisti ugotovili, da so dva mladoletna državljana Tunizije in 24- in 30-letna državljana Alžirije v noči na soboto na Metelkovi ulici v Ljubljani izvršili sedem kaznivih dejanj tatvin, in sicer so na območju Metelkove ulice izkoristili nepazljivost oškodovank in jim pri tem odtujili različne predmete.

Kradli vse po vrsti Med njimi so tako oškodovankam odtujili denarnice, mobilne telefone, denar, ključe, dokumente, player MP4, pulover in cele torbice. Z dejanji so lastnice skupno oškodovali za okoli 2000 evrov.

Na podlagi zbranih obvestil so policisti omenjene štiri osumljence prijeli neposredno po storitvi kaznivih dejanj, pri čemer so pri njih našli večino odtujenih predmetov, katere so v nadaljnjem postopku vrnili oškodovankam.

Zoper vse štiri tuje državljane bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.