Torek,
1. 11. 2011,
19.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 1. 11. 2011, 19.53

8 let

"Taka izjava ni izjava desnosredinskega politika"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu Planet Siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Franc Pukšič, ki bo 4. decembra zvečer čakal, ali bo za poslanca izvoljen že petič, prvič kot član SLS, je naše bralce močno razburil z izjavo: "Rajši na vislice kot z Jankovićem v koalicijo".

vranjek 31.10.2011 ob 09:18

Neverjetno kako primitivno se izraža človek, ki je bil v nacionalnem parlamentu več kot celo desetletje. Ker njegove izjave in poglede spremljam že precej časa sem le redko kdaj zapazil kaj takega, kar ne bi bilo plitka in poceni politična demagogija . Čeprav smo od njega podobnih primitivizmov in političnih ocen že nekajkrat slišali, pa se zdi, da take zagriženosti in nestrpnosti še ni bilo slišati.Vsakemu je jasno, da taka izjava ni izjava desnosredinskega politika, za katerega se njen avtor proglaša. Take izjave se ne bi sramoval nobeden ultradesničarski skrajnež. Pa tudi sicer, če se poglobimo v njegovo izjavo, ta pomeni v svojem bistvu, da je boljše narediti samomor kot pa sprejeti demokratično izračeno voljo volivcev za opcijo , ki ni "NAŠA". Če se z to njegovo mislijo nekoliko poigram s formalno logiko, potem bi dejal, da naj gredo na vislice tisti, ki gredo v koalicijo z Jankovičem.

https 31.10.2011 ob 18:44

Politika in politična dejanja so javne zadeve, samomor pa zelo osebno dejanje. Oboje zmore mešati bedak in take nepremišljene, zaletave in žaljive izjave daje zgolj politik najnižjega nivoja. Oj, Žerjav, uboga tvoja SLS - dogaja se ti Kangler, dogajajo se ti odcepitelji, dogaja se ti še Pukšič... Upajmo, da kljub razdelitvi Slovenije , ki jo je začela klerikalna desnica, nova oblast, v kateri želi sodelovati g. Pukšič ne bo obešala ljudi, ki pripadajo drugačnim političnim in ideološkim nazorom.

szvezdica 31.10.2011 ob 18:54

Pa kakšne so to izjave? Mislim, da nekdo, ki ima količkaj dostojanstva ne opleta toliko z jezikom, ampak v vsej svoji karieri kaj naredi... teli pa sam s prstom kažejo. Mater 5 ič bo v parlamentu in po čem ga poznamo; PO PLJUVANJU DRUGIH. Žalostno res. Tu se grebejo za stol namesto da bi skupaj stopili pa kaj naredili!

Na območju Jahorine pri Sarajevu se je zgodila grozljiva nesreča. Slovenski jadralni padalec je pristal na minskem polju in se tako hudo poškodoval, da so mu morali amputirati obe nogi.

/Anna 1.11.2011 ob 08:57 Nesrečnemu fantu iskreno želim, da bi preživel. Verjamem, da so zdravniki naredili vse kar je v njihovi moči. Imeli so vojno in imajo, žal izkušnje s tovrstnimi poškodbami. Nam vsem v poduk, da vojna pušča za seboj nešteto nedolžih žrtev, tudi potem, ko je že vse končano.

Brdavsar 1.11.2011 ob 11:53 A je kaj nejasnega na konceptu protipehotne mine ljudje? Glede na to da je sploh še živ je očitno deležen kar dobre oskrbe... lahko bi se že enkrat otresli tega bolestnega večvrednega kompleksa nad vsem južno od meje.

mitjavilar 1.11.2011 ob 12:41 Informacije na temo te nesreče kažejo na nevenost tistih, ki jih pišejo. Kaj je z poškodovanimi udi je mogoče zanesljivejše trdit 24 ali 36 ur po tem. Ne pa po sami nesreči, ker se poškodbe žil in tkiva, razen če je vidno deformirano, ne zaznajo. Na ta način se poškoduje stotine otrok vsako leto na vojnih ali nekdanjih vojnih področjih. Poškodbe čoveka so odvisne tudi od vrste mine, na katero je stopil. Področje okrog radaraja je minirala nekdanja JLA z materialom, ki je bil na volju. Torej standardna oborožitev. Samo da preživi. Vse ostalo je luksuz.