Torek,
1. 3. 2011,
7.14

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 1. 3. 2011, 7.14

8 let

"Letos sem končno zadovoljen z vsemi nastopajočimi"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Za nami je še en izbor slovenske predstavnice za pesem Evrovizije. Običajno so ti izbori priložnost za udrihanje čez vse od žirije do nastopajočih, tokrat pa so komentarji – presenetljivo – kar pozitivni.

DOMOLJUB (28. 2. 2011 08:08:18) Odlična prireditev. Odlični voditelj, odlična izbira. Maja Keuc - lep glas, lep izgled. Super. Tudi April je bila dobra ampak preveč očitno kopija Lady GA GA. Tudi če Maji ne bi uspel velik uspeh, bo pesem vsaj doma uspešnica. Sicer pa predstavnica, ki se je ne rabimo sramovati. Držim pesti.

Miirko (28. 2. 2011 08:35:12) Letos sem končno zadovoljen z vsemi nastopajočimi, ki so vsi do zadnje uvrščenega pokazali, da znajo peti. Še bolj me veseli, da je zmagovalka izrstna vokalistka s prav tako izvrtno pesmijo. Tudi drugouvrščena je odlična pevka, da ne bo pomote. Toda bolje je biti na evroviziji poražem z odlično pesmijo, kot zmagat s slabo. In prosim, če bi jaz znak tako mijavkati kot Maja, bi bil tako važen, da vas, ki ponazarjate njeno petje z mijavkanjem, še opraskat ne bi hotel - škoda krempljev za *** .

mali pastirček (28. 2. 2011 09:41:53) -Skladba ni nevem kaj, glasbena podlaga zelo zniža vrednost komada (zelo je monotona-dolgočasna in brez ''karakterja''). Ni muzikalne zgodbe-dogodka-padca-vrhunca. -Vokal se mi pa zdi zelo prepoznaven, svež, a potrebuje še malo ''poliranja''. -Nastop-show je preveč statičen, zaspan (ne izstopa-spet brez karakterja). -POVZETEK: Mlada, simpatična glasbenica, z velikim vokalnim potencialom ter z ekipo, kateri manjka ustvarjalne glasbene domošljije. -KOMAD MAL PREDELAT, PA BO MAJA ''ZAŽGALA''.

Gospodarska rast je bila lani v Sloveniji nizka, a vendarle pozitivna. Je ob vsesplošni krizi to uspeh, ali bi nam lahko šlo bolje?

r.costa (28. 2. 2011 11:09:15) Slovenija je med novimi članicami EU iz Srednje in Vzhodne Evrope na prvem mestu po povečanju stečajev

Georges (28. 2. 2011 11:40:06) Še en dokaz, da je vlada zanič in da smo v EU najgloblje zabredli. A kdo ve, lakšna je bila rast v Španiji, Portugalski, Irski, Grčiji, Italiji? H komentarju 3 pa tole: Najbrž je bila Slovenija med temi državami na prvem mestu po tem, kolikšen delež v procentu gospodarske rasti pomeni mešanje malte. Če gospodarska rast temelji na zidarjih, ki zidajo na domačem dvorišču in za denar domačih davkoplačevalcev, potem je to trošenje prihrankov ali pa kredit. Od zidanja lastne hiše še nihče ni obogatel

KMETlČ (28. 2. 2011 11:57:49) 6. Georges, ne lomi ga. Pretekla rast BDP-ja je temeljila na kreditih in na inflaciji!! Sploh v času Janševe vlade!! Sedanja rast ni idealna, vendar pa je dosežena ob 120.000 brezposelnih. To je vsekakor uspeh! Smo na pravi poti. Potrebno je še zdravstvo in celoten javni sektor spraviti v realne okvirje, pa bo. Stvari niso več popolnoma črne, kaže se luč na koncu tunela! Imamo še možnosti na področju kmetijstva, gradbeništva in turizma. V teh panogah je možna gospodarska rast brez kreditov!!!