Četrtek,
9. 8. 2012,
10.51

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 9. 8. 2012, 10.51

8 let, 5 mesecev

Borut Pahor tokrat na delu v mlekarni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Kandidat za predsednika republike Borut Pahor danes v okviru projekta Skupaj - spodbujamo drug drugega v mlekarni Krepko v Lazah pri Logatcu pomaga pri pripravi bio mlečnih izdelkov.

Nekdanji predsednik vlade in Socialnih demokratov Borut Pahor je ob tem na družabnem omrežju Twitter objavil več fotografij. Ena od njih prikazuje predsedniškega kandidata med pakiranjem bio kislega mleka.

V zadnjem času menjal že precej služb Pahor je sicer v zadnjem času menjal že precej služb. Pred kratkim se je tako denimo preizkusil pri delu v socialnem podjetju CPU v Slovenskih Konjicah, pomagal je že tudi v zavetišču za živali v Novem mestu, asfaltiral ceste na Koroškem in delal v tovarni nogavic Ana.

Ob začetku projekta Skupaj – spodbujamo drug drugega je Pahor povedal, da je to eden od projektov, kjer bi s sodelavci radi šli in sodelovali ter doživeli delovne dni različnih poklicev. "Želja je, da bi v teh mesecih ne le govoril, kaj mislim in kaj želim sporočiti sam, ampak da med delovnim procesom slišim njihovo pošteno stališče do določenih stvari, saj so to običajni ljudje, ki nimajo tako močnega političnega vtisa in opravka s politiko," je še dejal Pahor.