Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 3. 2024,
9.56

Osveženo pred

1 mesec, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,83

Natisni članek

snemanje film spolni odnosi William Baldwin Sharon Stone

Sreda, 13. 3. 2024, 9.56

1 mesec, 2 tedna

Zvezdnica razkrila, da so jo silili v spolni odnos z znanim igralcem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,83
Sharon Stone | Sharon Stone je o neprijetni preizkušnji s producentom pisala že v svoji knjigi spominov The Beauty of Living Twice, ki je izšla leta 2021. | Foto Reuters

Sharon Stone je o neprijetni preizkušnji s producentom pisala že v svoji knjigi spominov The Beauty of Living Twice, ki je izšla leta 2021.

Foto: Reuters

Ameriška igralka Sharon Stone je v nedavnem Spotifyevem podkastu z novinarjem Louisom Therouxem razkrila, da jo je pokojni producent filma Vročica (Silver) silil v spolni odnos z igralcem Williamom Baldwinom. Ker ga je zavrnila, so jo označili za težavno.

Kot je 66-letnica povedala v intervjuju, jo je k spolnemu odnosu silil pokojni producent Robert Evans, da bi izboljšal Baldwinov nastop v filmu.

"Evans je tekal po svoji pisarni in mi razlagal, da je spal z Avo Gardner, jaz pa bi morala spati z Baldwinom. Ker če bi spala z njim, bi bil njegov nastop boljši. Trudili smo se, da bi bil njegov nastop boljši. Če bi spala z njim, bi to rešilo film," je povedala in dodala, da je njegovo prošnjo zavrnila.

Baldwin je nad njenimi besedami ogorčen

Na igralkine besede se je na svojem profilu na družbenem omrežju X odzval tudi 61-letni William Baldwin. "Ne vem, zakaj Sharon Stone toliko let kasneje še vedno govori o meni?" se je vprašal igralec in dodal: "Ali je še vedno zaljubljena vame ali je še vedno prizadeta, ker sem jo zavrnil? O njej imam povedati toliko umazanije, da bi se ji zvrtelo, a sem molčal."

Označili so jo za težavno

Stonova je o neprijetni preizkušnji s producentom pisala že v svoji knjigi spominov The Beauty of Living Twice, ki je izšla leta 2021. Njegovega imena takrat ni razkrila, je pa opisala, kaj se je dogajalo. Kot je zapisala, so jo, potem ko je producentovo željo zavrnila, označili za težavno. 

Producent Robert Evans, ki ga je omenila igralka, je umrl leta 2019. Star je bil 89 let. Sodeloval je pri filmih, kot so Rosemaryjin otrok (Rosemary's Baby), Ljubezenska zgodba (Love Story) in Boter (The Godfather). 

William Baldwin in Sharon Stone v filmu Vročica (Silver) iz leta 1993. | Foto: Guliverimage William Baldwin in Sharon Stone v filmu Vročica (Silver) iz leta 1993. Foto: Guliverimage

Preberite tudi:

Sharon Stone v Prvinskem nagonu
Trendi Sharon Stone: Zaradi Prvinskega nagona sem izgubila skrbništvo nad sinom
Alec Baldwin
Trendi Igralec Baldwin nenamerno ubil snemalko: zdaj je jasno, kdo je kriv #video
Alec Baldwin
Trendi Alec Baldwin se je izrekel za nedolžnega
Ne spreglejte