Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
18. 7. 2016,
4.13

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

1

Natisni članek

Elle Macpherson počitnice dopust poletje Na sonce zdrava prehrana zdravje

Ponedeljek, 18. 7. 2016, 4.13

6 let, 7 mesecev

Poletni vodnik Elle Macpherson do zdravega potovanja

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

1

Avstralska manekenka je razkrila, kako poskrbi za to, da je letenje ne izčrpa, in kaj je prva stvar, ki jo naredi, ko prispe na destinacijo.

Elle Macpherson se je za spletni portal Wellandgood.com prelevila v novinarko in zapisala nekaj trikov, ki ji omogočajo čim bolje zdrave počitnice od vkrcanja na letalo naprej.

"Prvi korak je, da izberete destinacijo, ki spodbuja zdrav življenjski slog, polnjenje baterij in uživanje z vam ljubimi osebami."

 | Foto:

Will miss this view and great times with my kids here at @shangrilamaldives - @cyfly08 @cybu550n @camillemartayan @bushandocean

A photo posted by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on


Njeni nasveti si sledijo takole:

  • Na letalu. "Preden se vkrcam na letalo, spijem dvojni odemerek zelenega smoothieja z obilo zelenolistnate zelenjave in dobrih maščob. Nato spijem tri litre vode, ki mi pomaga, da lažje premagujem časovno razliko. S tem moje telo dobi zadostno količino hranil in vode."

  • Ob prihodu. "Najprej se preoblečem, potem pa se odpravim na kratek sprehod, da spoznam novo okolico in se navadim na okolje. To se mi zdi zelo pomembno za dušo, da se privadi na spremembo okolja in morda tudi časovnega pasu. Če nisem preutrujena, tudi malo potelovadim."

  • Med počitnicami. "S seboj si vzamem nekaj beljakovinskega praška za pripravo zdravih jutranjih smoothiejev, sicer pa zelo uživam ob odkrivanju lokalne prehrane. Rada obiščem bližnjo tržnico in nakupim sezonsko sadje. Kadar jem zunaj, si privoščim svežo, organsko hrano."

Ellin recept za smoothie ne bi mogel biti bolj preprost. | Foto: Ellin recept za smoothie ne bi mogel biti bolj preprost.

Elle je ob tem delila še recept za svoj najljubši beljakovinski smoothie. Potrebujete poldrugo banano, 300 mililitrov mandljevega mleka in eno merico beljakovinskega praška. "Zmešatje in uživajte!"

Ne spreglejte