Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 2. 2015,
14.40

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

wellness Vodno mesto Atlantis razvajanje savna masaža

Sreda, 11. 2. 2015, 14.40

5 let, 2 meseca

Ideje za kratkočasenje v mrzlih dneh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Se tudi vam zdi februar najbolj turoben in dolgočasen mesec v letu? Najbrž vam je le zmanjkalo idej, kaj vse lahko počnete tudi pozimi.

Niste ljubitelj mraza in belih strmin? Slovenci smo smučarski narod, pravijo. In smučarji že dobro vedo, kako se kratkočasiti pozimi, saj so komaj čakali, da bodo prosti čas preživljali na smučkah. A v resnici nas je mnogo takšnih, da težko prenašamo mraz in sneg. To pa na srečo še ne pomeni, da se moramo pozimi zapreti v svoje domove in zdolgočaseno čakati na pomlad.

Zebe do kosti? Pogrejte se v vodnem mestu ... Vodno mesto Atlantis vas pozimi vabi v svoje dežele razvajanja in zabave. Poskrbeli bodo, da vam zagotovo ne bo dolgčas, saj se uvrščajo med glavna športna, razvedrilna in sprostitvena doživetja v Sloveniji. Nudijo vam zares raznolike dejavnosti, zato ne boste imeli težav z idejami, kaj početi v teh mrzlih dneh.

1. Pogrejte se v Deželi savn Namenite dan regeneraciji telesa in dobremu počutju. S savnanjem boste namreč očistili telo, sprostili mišice, prav tako pa umirili um in duha. Najboljšega globinskega čiščenja telesa ter zdravilnih učinkov na duha boste deležni v prvem in drugem nadstropju Dežele savn, v zunanjem delu pa se lahko grejete v tematskih savna hiškah, zgrajenih iz posebnega polarnega kelo lesa, in si tako povečate odpornost. Ob torkih lahko preizkusite savna jogo, ob četrtkih pa gong terapijo.

2. Privoščite si azijsko masažo Kdaj ste se nazadnje počutili zares sproščene? Morda bi bil že zadnji čas, da si privoščite masažo in sprostite napete mišice. V Atlantisovem centru azijskih masaž vas bodo pod okrilje vzeli odlični maserji in vam povrnili življenjsko energijo. Izbirate lahko med različnimi masažami:

- tajska masaža, - indijska ayurvedska masaža, - tradicionalna kitajska masaža, - azijska masaža za nosečnice.

3. Kaj pa spust po toboganu? Za vse tiste, ki iščejo aktivno zabavo, bo kot nalašč Svet doživetij. Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah, in osvežujoč pljusk v bazen, trenutki preprostega uživanja na valovih, navdušujoče plavanje s tokom skozi podzemno jamo, uživanje v razkošju whirlpoolov, razvajanje v notranjih in zunanjih bazenih, laguni ter na atolu, ki lahko traja in traja. Zimske otožnosti po takšnem dnevu zagotovo ne bo več.

Ne spreglejte