Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 2. 2024,
7.00

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Falkensteiner Hotels & Residences

Natisni članek

potovanje zdravo življenje wellness počitnice advertorial Falkensteiner sprostitev SPA

Četrtek, 22. 2. 2024, 7.00

2 meseca

Čas za vas: vstopite v svet wellness ugodnosti

Vsebino omogoča Falkensteiner Hotels & Residences
Falkensteiner Hoteli | Foto Falkensteiner Hotel & Residences

Foto: Falkensteiner Hotel & Residences

Ali čutite potrebo po sproščujočih zgodnjepomladanskih počitnicah? Nič nenavadnega! Zgodnja pomlad označuje prehodno obdobje, ko se naša telo in um prilagajata spreminjajočim se vremenskim razmeram, dnevni svetlobi in vsakodnevnim rutinam, zato takrat potrebujemo wellness počitnice.

Po hladnejših zimskih mesecih se zaradi zmanjšane izpostavljenosti sončni svetlobi počutimo zaspano, utrujeno, počasno ali celo malo depresivno. Zato je osredotočenost na lastno dobro počutje v smislu pomlajevanja in revitalizacije v tem času ključnega pomena tako fizično kot psihično. Vzemite si čas za wellness počitnice, ki vam bodo pomagale povečati raven energije, izboljšati razpoloženje in splošno počutje, ko prehajate v novo sezono. Poleg tega zgodnja pomlad pogosto prinese občutek prenove in novo priložnost za osebno rast, zaradi česar je idealen čas, da daste prednost skrbi zase in vzpostavite zdrave navade, ki lahko oblikujejo preostanek vašega leta. V Falkensteiner Hotels & Residences smo izpopolnili umetnost sprostitve in ustvarili zavetišča, posvečena vašemu dobremu počutju.

Falkensteiner Hoteli | Foto: Falkensteiner Hotel & Residences Foto: Falkensteiner Hotel & Residences

Celostna sprostitev po vaši meri

Stopite v Falkensteiner Acquapura SPA območja, kjer vas čaka holistična sprostitev za dušo in telo. V vrtincu današnjega hitrega sveta je ostati prizemljen v tistem, kar je resnično pomembno, lahko izziv. Zato je pomembno najti okolje, ki spodbuja harmonijo telesa, uma, čustev in duha. V Falkensteiner Hotels & Residences se potopite v vrhunske wellness storitve, ki na novo opredeljujejo holistični koncept zdravja ter omogočajo, da se pomladite in najdete prave počitnice. Sodelujte s strokovnjaki, da trajnostno izboljšate svoje stanje in izboljšate svoje življenje. Uživajte v številnih spa tretmajih in prilagojenih programih, ki vključujejo medicinski spa/wellness, šport, prehrano in čuječnost. Sodelujte pri poživljajočih dejavnostih na prostem, okrepite svojo duševno odpornost s ciljno usmerjenimi vadbami ter uživajte v zdravih in okusnih obrokih. Učinkoviti spa tretmaji Acquapura so skrbno zasnovani tako, da zagotavljajo trajno vitalnost, holistično dobro počutje in obogateno kakovost življenja.

Falkensteiner Hoteli | Foto: Falkensteiner Hotel & Residences Foto: Falkensteiner Hotel & Residences

Wellness počitnice Falkensteiner Hotels & Residences

Prepustite se svetu wellness priložnosti v Falkensteiner Hotels & Residences. Zavestni počitek vam pomaga, da se za trenutek odmaknete od pospešenega tempa življenja in povrnete mir. Včasih se moramo malce umakniti, da nehamo hiteti skozi vsakdanje življenje ter čutiti nenehno napetost in nemoč. V Wellness hotelih Falkensteiner boste našli mir in potrebno sprostitev z dodatnim faktorjem razkošja in užitka. Pozabite na zunanji svet in se napolnite z novo energijo! Naj vaše misli tavajo, najdejo navdih in ponovno odkrijejo vaše notranje ravnovesje v očarljivem okolju Falkensteiner Hotels & Residences.

Falkensteiner Hoteli | Foto: Falkensteiner Hotel & Residences Foto: Falkensteiner Hotel & Residences

Vaš Falkensteiner wellness prinaša:

  • 30 minut zdravljenja na osebo/prihod v Acquapura SPA
  • Spa torbo Falkensteiner, ki jo lahko odnesete domov po počitnicah
  • Spa "naredi si sam": sproščujoče wellness zdravljenje v hotelski sobi ali doma
  • 15 % popusta na 3 nočitve ali več
  • Dodatni 5-% popust za člane kluba Blue Spirit

Falkensteiner Hoteli | Foto: Falkensteiner Hotel & Residences Foto: Falkensteiner Hotel & Residences Pomlad je sezona pomlajevanja in ponuja odlično priložnost, da se sprostite, revitalizirate in ponovno povežete s svojim notranjim mirom. V Falkensteiner Hotels & Residences si privoščite zgodnje pomladanske počitnice, polne pomlajevanja in sprostitve. Rezervirajte svoje wellness počitnice že danes ter se potopite v raj dobrega počutja in miru. Vaša pot do notranjega miru se začne v Falkensteinerju.

Ne spreglejte