Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 6. 2023,
12.40

Osveženo pred

10 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,00

Natisni članek

ločitev Dean McDermott Tori Spelling

Ponedeljek, 19. 6. 2023, 12.40

10 mesecev, 1 teden

Zmeda v zvezdniški družini: se zakonca res ločujeta?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,00
Tori Spelling, Dean McDermott |  Tori Spelling in Dean McDermott z družino | Foto Guliverimage

Tori Spelling in Dean McDermott z družino

Foto: Guliverimage

Igralca Tori Spelling in Dean McDermott sta pred dnevi na družbenih omrežjih sporočila, da se po 17 letih zakona in petih otrocih razhajata, McDermott pa je objavo s to novico kasneje izbrisal in sprožil govorice, da novica o ločitvi vseeno ne drži.

"Z veliko žalostjo in zelo težkim srcem sva se po 18 letih skupnega življenja s Tori Spelling odločila, da greva vsak svojo pot in sama začneva novo potovanje. Še naprej bova sodelovala kot ljubeča starša in skozi ta težek čas vodila otroke. Prosimo vas, da vsi spoštujete našo zasebnost," je pred dnevi na družbenih omrežjih sporočil igralec Dean McDermott.

"Prosiva vas, da spoštujete najino zasebnost, medtem ko si bova vzela čas, da svojo družino obkroživa z ljubeznijo in to skupaj prebrodiva," je še zapisal.

Miriam Margolyes
Trendi 82-letna igralka iz Harryja Potterja gola pozirala za naslovnico revije #foto

Govorice o ločitvi so se pojavile že pred leti, a sta jih odločno zanikala

Govorice, da se zakonca ločujeta, so se pojavile že pred dvema letoma, ko se je zvezdnica v javnosti pojavila brez poročnega prstana, priznala pa je tudi, da z McDermottom spita v ločenih spalnicah. Vsa namigovanja, da se ločujeta, pa sta zakonca vseskozi zanikala.

Glenda Jackson
Trendi Umrla je oskarjevka in nekdanja britanska poslanka

Kmalu po tem, ko je McDermott objavil sporočilo o ločitvi, je to tudi izbrisal. "Ne ločujeta se. Še nikoli nista bila bolje," je za Us Weekly povedal vir in dodal: "Kot vsak par sta imela vzpone in padce, vendar še naprej obiskujeta svetovanje za pare in se trudita za svoj zakon. Ljubita se in ne bosta se razšla," je dodal vir blizu para.

"Prijatelji sumijo, da je Dean to objavil, ker sta se s Tori sinoči verjetno močno sprla. Očitno mu je bilo žal, zato je objavo izbrisal," pa je vir povedal o napovedani ločitvi.

Mož objavil sporočilo o ločitvi, žena pa o družinskem praznovanju v hotelu

Tori Spelling je medtem na svojem profilu na Instagramu objavila družinske fotografije s hčerinega rojstnodnevnega praznovanja v hotelu Beverly Hilton, ob objavi pa je zapisala, da jo na hotel vežejo lepi spomini. "Ko sem odraščala, sem ga obiskala z družino, zdaj pa imam srečo, da sem lahko v hotel pripeljala svojo," je dodala v zapisu.

Zapeljivec
Planet TV Igralka o uspehu serije: Mislim, da se energija med igralci vidi na ekranu

Kot je povedala zvezdnica serije Beverly Hills, 90210, sta razmerje začela z afero, saj sta bila oba, ko sta se leta 2005 na snemanju filma Mind Over Murder spoznala, še poročena s svojima prejšnjima partnerjema. Poročila sta se 7. maja 2006, poročne zaobljube pa obnovila 8. maja 2010. Igralca imata pet otrok, dve hčerki, 14-letno Stello Doreen in 11-letno Hattie Margaret, ter tri sinove, 16-letnega Liama Aarona, desetletnega Finna Daveyja in šestletnega Beauja Deana.

Preberite še:

Trendi Na vrhuncu slave je jokala zaradi svojega videza
Tori Spelling
Trendi Še ena zvezda Beverly Hillsa z uničenim zakonom?
Ana Brenda
Trendi Zvezdnica telenovel se je zaročila #foto
Ne spreglejte