Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 11. 2019,
10.36

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,63

2

Natisni članek

nastop tesnoba panika Selena Gomez

Torek, 26. 11. 2019, 10.36

4 leta, 5 mesecev

Pevka pred odhodom na oder doživela panični napad #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,63

2

Selena Gomez | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Selena Gomez je na podelitvi nagrad American Music Awards navdušila z nastopom, a v trenutkih pred njim je bila menda povsem na koncu z živci. Selena, ki se že vrsto let bori s tesnobo, je menda doživela panični napad.

27-letna pevka je tokrat prvič po dveh letih nastopala v živo. Ne le, da so na njen nastop nestrpno čakali vsi njeni oboževalci, gledali so jo tudi številni pevski kolegi in konkurenti, ki so se ta večer zbrali na podelitvi nagrad. To je verjetno povzročilo le še dodaten pritisk in povečalo živčnost pevke, ki se že vrsto let bori s tesnobo in se je v preteklosti zaradi duševnih težav že zdravila.

Selena je tako v zaodrju podelitve nagrad American Music Awards, tik preden je morala stopiti na oder, doživela panični napad. "Vsekakor je dobila napad panike. Bila je živčna. Na odru ni stala dve leti in pela je pesem, ki je pomembna za njeno kariero," je za portal People trenutke pred nastopom opisal vir, ki ji je blizu.

Selena Gomez
Trendi Selena Gomez v bolnišnici zaradi "čustvenega zloma"

Zvezdnica je sicer odpela kar dve najnovejši skladbi, balado Lose You To Love Me, za katero so njeni oboževalci prepričani, da jo je navdihnila nesrečna zveza z Justinom Bieberjem, ter malo bolj živahno skladbo z naslovom Look At Her Now.

Selena Gomez | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Čeprav njeni oboževalci neprijetnih občutkov, ki so jo prevevali tik pred in med nastopom, morda niso opazili, vir pravi, da je vsekakor bilo čutiti njeno stisko: "Vrglo jo je iz tira. Na vaji je zvenela bolje."

Kasneje, ko je bil nastop za njo in se je pridružila prijateljem in družini med občinstvom, pa se je imela toliko lepše. Sproščeno je plesala in pela med nastopi preostalih glasbenikov ter se zelo zabavala.

Po koncu prireditve se je zvezdnica tudi oglasila na družbenih omrežjih, kjer se je zahvalila za vso podporo: "Hvala moji ekipi in oboževalcem, da ste mi stali ob strani. Vse to je za vas in zaradi vas. Vznemirjena sem zaradi poglavja, ki je pred mano."

selena gomez, the weeknd
Trendi Selena vse bolj zaljubljena, Bella še celi strto srce
Ne spreglejte