Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 1. 2024,
6.55

Osveženo pred

3 mesece, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Selena Gomez pevka film

Petek, 12. 1. 2024, 6.55

3 mesece, 2 tedna

Selena Gomez se vrača na velika platna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
Selena Gomez | 31-letna Selena Gomez je nastopila v filmih, kot so Velika poteza režiserja Adama McKayja, Sosedi 2 v režiji Nicholasa Stollerja, Mrtvi ne umirajo Jima Jarmuscha in Deževen dan v New Yorku Woodyja Allena. | Foto Guliverimage

31-letna Selena Gomez je nastopila v filmih, kot so Velika poteza režiserja Adama McKayja, Sosedi 2 v režiji Nicholasa Stollerja, Mrtvi ne umirajo Jima Jarmuscha in Deževen dan v New Yorku Woodyja Allena.

Foto: Guliverimage

Igralka in pevka Selena Gomez bo v načrtovanem biografskem filmu upodobila rock pevko Lindo Ronstadt. Film o večkratni dobitnici grammyja pripravljata producent James Keach in pevkin menedžer John Boylan.

Novico o načrtovanem filmu o Lindi Ronstadt sta po poročanju nemške tiskovne agencije dpa objavili specializirani reviji Variety in Hollywood Reporter, Gomezova pa je ob tem na Instagramu delila fotografijo iz pevkinih spominov Simple Dreams iz leta 2013. Poročanje industrije o projektu je potrdila tudi Ronstadtova, ki je na istem kanalu zapisala, da se je vse skupaj začelo s preprostimi sanjami.

Tako Ronstadtova kot Gomezova imata mehiške korenine. 77-letna Linda Ronstadt, ki je znana po skladbah You're No Good in Don't Know Much, je v svoji dolgoletni country rock karieri izdala dva ducata albumov. Leta 2014 so jo sprejeli v dvorano slavnih rock and rolla. Kariero je končala pred več kot desetimi leti zaradi degenerativne bolezni živčevja.

Linda Ronstadt je kariero končala pred več kot desetimi leti zaradi degenerativne bolezni živčevja. | Foto: Guliverimage Linda Ronstadt je kariero končala pred več kot desetimi leti zaradi degenerativne bolezni živčevja. Foto: Guliverimage

Biografski glasbeni film je trenutno v predprodukciji

31-letna Selena Gomez je nastopila v filmih, kot so Velika poteza režiserja Adama McKayja, Sosedi 2 v režiji Nicholasa Stollerja, Mrtvi ne umirajo Jima Jarmuscha in Deževen dan v New Yorku Woodyja Allena. V zadnjih letih je sodelovala pri televizijski seriji Only Murders in the Building.

Biografski glasbeni film je trenutno v predprodukciji. Pred tem je leta 2019 nastal dokumentarec Linda Ronstadt: The Sound of My Voice, ki sta ga na podlagi pevkine avtobiografije posnela Rob Epstein in Jeffrey Friedman. V njem sta prikazala skoraj pet desetletij pevkine kariere, ki jo je pripeljala na vrh country rock glasbe.

Preberite tudi:

Back To Black 2024
Trendi Razkriti prvi prizori filma o Amy Winehouse #video
shod v podporo Palestini
Novice Mini teater tarča groženj zaradi predvajanja filma o napadu Hamasa na Izrael
Podelitev častnih oskarjev
Trendi Dva meseca pred oskarji podelili častne oskarje
Ne spreglejte