Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 2. 2019,
9.50

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,87

Natisni članek

Meghan Markle nosečnost potovanje prijateljstvo

Torek, 19. 2. 2019, 9.50

5 let, 2 meseca

Noseča Meghan v New York na zabavo za dojenčka #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,87

Sedemintridesetletna vojvodina Susseška Meghan Markle se mudi v Velikem jabolku, da bi še zadnjič pred porodom preživela nekaj časa z najbližjimi prijateljicami. Te so nekdanji igralki poleg nakupovanja otroških oblačil in sproščenih kosil menda organizirale tudi zabavo za dojenčka.

Vojvodinja Susseška se je v New York odpravila sama že v petek, dan po valentinovem, in naj bi tam ostala do jutri. Namen nenadnega poleta čez Atlantik je bil, da še zadnjič pred porodom nekaj časa v miru preživi s svojimi ameriškimi prijateljicami, poroča The Sun.

Trendi Visoko noseča Meghan blestela v belem #foto #video

Te so ji pripravile tako imenovani baby shower, zabavo obdarovanja in zabavnih iger za bodoče starše ob bližajočem se rojstvu otroka, ki je čez lužo že posebna tradicija. Poleg tega si je Meghan vzela čas za nakupovanje oblačil za dojenčka, očividci pa so jo videli tudi na sproščenem kosilu s prijateljicami ter v eni od lokalnih slaščičarn, kjer si je privoščila klepet ob makronih in čaju.

Trendi Ne le Meghan, na gala dogodku navdušila tudi Kate Middleton #video #foto

"To je še zadnjič, da jo prijateljice vidijo pred rojstvom otroka. Tako da je res lepo, da so si vzele teh nekaj dragocenih dni za druženje," je povedal vir, ki je blizu Meghan. "Hkrati je to zanjo krasna priložnost, da nadoknadi izgubljen čas s prijateljicami ter da uživa v mestu, ki ga ima tako zelo rada."

Meghan Markle
Trendi To so romantične geste vojvodinje Meghan Markle

A to ni zadnje potovanje z letalom za sedem mesecev nosečo vojvodinjo. Ta vikend, torej le nekaj dni po vrnitvi iz New Yorka, jo skupaj s soprogom, princem Harryjem, čaka še uradni obisk Maroka. To pa bo zanjo še zadnji uradni obisk in zadnje potovanje z letalom pred rojstvom njenega prvorojenca. Potem bo čas, da 37-letna Meghan malce izpreže in se v miru pripravi na novo, za večino žensk najpomembnejšo vlogo v življenju – materinstvo.

Ne spreglejte