Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 2. 2019,
11.37

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Natisni članek

ljubezen ljubezen Ljubezen je v zraku valentinovo romantika Meghan Markle

Petek, 15. 2. 2019, 11.37

5 let, 2 meseca

To so romantične geste vojvodinje Meghan Markle

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50
Meghan Markle | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Zajtrk v postelji, ljubezensko pismo, napisano z roko, zmenek v majhni, intimni restavraciji … To je le nekaj gest, na katere prisega očitno nadvse romantična Meghan Markle.

Odkar je omožila princa Harryja, je nekdanja ameriška igralka Meghan Markle precej zadržana, ko gre za njeno zasebnost. Če je nekoč utrinke iz svojega življenja delila na družbenih omrežjih in svoja razmišljanja na blogu The Tig, danes ni več tako.

Njeni Facebook, Instagram in drugi profili so ukinjeni, njena spletna stran The Tig zaprta. A portalu People je uspelo še pred ukinitvijo zabeležiti nekaj njenih misli, povezanih z valentinovim in ljubeznijo. Sodeč po takrat zapisanem, je vojvodinja Susseška precej romantična duša.

Trendi Visoko noseča Meghan blestela v belem #foto #video

"Pozornost je tisto, kar šteje"

Nekoč je Meghan Markle razkrila, da naravnost obožuje valentinovo, na svoji spletni strani pa je zapisala, da se na ta dan počuti še posebej posebno: "Vsakega 14. februarja se zbudim z občutkom, da sem se znašla na fotografiji Roberta Doisneaua, kjer nestrpno čakam, da me nekdo globoko poljubi. Prizor je seveda v črno-beli barvi. In dogaja se v Parizu, če imam kaj besede pri tem. A če damo te moje francoske iluzije na stran, valentinovo je posebno, ne glede na to, kje smo. In ko gre za darila, je pravzaprav pozornost tisto, kar šteje – pa najsi gre za zajtrk v postelji, prisrčno ljubezensko sporočilce ali preprosto cvetlico."

A ne le na valentinovo, nekdanja igralka je povedala, da se trudi tudi sicer z majhnimi stvarmi izkazovati svojo naklonjenost.

Meghan Markle | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Obožuje pisanje z roko

Če ima na izbiro, da svoje misli in občutja zlije ali na tipkovnico ali papir – in pisanje je nekaj, kar nadvse obožuje, je povedala – bo vedno izbrala pisanje namesto tipkanja. "Pri tem, ali bom s prsti udarjala po tipkovnici ali bom s peresom vlekla po papirju, bom vedno izbrala pisanje pisma z roko," je nekoč zapisala.

Uživa v vsakdanjih, majhnih stvareh

Tisto, kar daje užitek življenju, zapolni dušo in riše srečo na obrazu, so male stvari, je prepričana vojvodinja Susseška. "Ko govorimo o preprostih užitkih v življenju, moram izpostaviti naslednje: ko nekoga tako močno držiš za roko, da so vajini prsti neločljivo prepleteni; sveže pečen kruh, na katerega namažeš rahlo slano maslo; tisti nasmeh, ki daje vedeti, da si neskončno oboževan; cvrčanje in vonj ob praženi čebuli; tisti občutek, ko najdeš popolno knjigo …"

Trendi Ne le Meghan, na gala dogodku navdušila tudi Kate Middleton #video #foto

Rada je šik

Če bi morala Meghan izbirati med bolj divjim rock ali punk videzom na eni in prisrčno urejenim slogom na drugi strani, bi vedno izbrala slednje. Všeč ji je, če je ženska videti kot dama. "Lepo je, če se imaš priložnost urediti, da si videti elegantno, graciozno in pravljično," je nekoč zapisala.

Meghan Markle | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Prisega na romantične zmenke

"Nič se ne more kosati s prisrčno, butično restavracijo, ki ni skorajda nič večja od škatlice za nakit. In ki toliko doda k intimnosti in udobnosti zmenka. Kajti bodimo iskreni, nekateri najboljši obroki našega življenja nimajo toliko povezave z dejanskim okusom hrane kot s celotnim doživetjem, izkustvom – in pravi ambient, prostor ima veliko pri tem," verjame Meghan.

Meghan Markle
Trendi Meghan Markle ponujajo milijone, da bi še zadnjič zaigrala v TV-seriji
Meghan Markle, princ Harry
Trendi Meghan Markle spregovorila o roku poroda in spolu otroka
Ne spreglejte