Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 7. 2021,
12.32

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,85

Natisni članek

Instagram Leah Remini Ben Affleck Jennifer Lopez

Petek, 23. 7. 2021, 12.32

2 leti, 10 mesecev

Leah Remini potrdila namesto njiju: J. Lo in Ben Affleck sta par #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,85

Že več kot dva meseca tuji mediji poročajo o obnovljeni romanci med Jennifer Lopez in Benom Affleckom, zdaj pa je njuna prijateljica končno potrdila, da sta spet skupaj.

Jennifer Lopez
Trendi JLo pokazala obraz brez ličil, oboževalci navdušeni: Videti si veliko mlajša #video

Priljubljena igralka Leah Remini je na svojem Instagramu delila utrinke s praznovanja rojstnega dne, ki ga je imela že pred mesecem, v dvominutnem videu pa je poskrbela za potrditev, ki so jo čakali mnogi: da sta Jennifer Lopez in Ben Affleck res par.

Zvezdnika, ki sta pred 17 leti že imela razmerje in bila za kratek čas celo zaročena, sta se spet našla pred nekaj meseci, potem ko je ona razdrla zaroko z Alexom Rodriguezom, on pa se je razšel z igralko Ano de Armas.

Odslej so jima bili paparaci ves čas za petami, tudi pri morebitnem nakupu skupnega doma, vendar sama obnovitve zveze še nista uradno potrdila. A Leahina črnobela fotografija z rojstnega dne je dovolj zgovorna.

Leah Remini je potrdila, da sta skupaj. | Foto: Instagram & Imdb Leah Remini je potrdila, da sta skupaj. Foto: Instagram & Imdb

Romanco je pred nekaj dnevi za medij E! News komentiral vir blizu para, ki je povedal, da sta si "popolnoma predana", čeprav sta se menda že strinjala, da ne bosta hitela s poroko. "Nimata potrebe po zaroki ali celo poroki, oba čutita, da to ni potrebno." Vir je še razkril, da si oba želita močno potruditi, da bi se zveza v drugo obnesla.

Zvezdnika sta bila prvič v zvezi med letoma 2002 in 2004. | Foto: Getty Images Zvezdnika sta bila prvič v zvezi med letoma 2002 in 2004. Foto: Getty Images

Prvič razdrla zaroko zaradi pretirane pozornosti medijev

Njuno razmerje je prvič trajalo dve leti, takrat pa sta bila eden medijsko najbolj izpostavljenih parov. V času zveze med letoma 2002 in 2004 so ju tabloidi začeli klicati s skovanko Bennifer in jima slediti na vsakem koraku, vsa medijska pozornost pa naj bi bila na koncu za njuno zvezo tudi pogubna.

Lopezova je pozneje dejala, da sta se z Affleckom razšla in razdrla zaroko, ker je bilo njemu zaradi pozornosti medijev vse bolj neprijetno. 

Preberite več:

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Trendi Alex Rodriguez "šokiran in žalosten" zaradi Jenniferine zveze z Affleckom
Affleck Lopez
Trendi Zvezdnika s poljubljanjem v javnosti potrdila govorice #video

 

Ne spreglejte