Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Aleš Žužek

Sobota,
1. 4. 2017,
14.49

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,73

Natisni članek

Stephanie Grisham Melania Trump Donald Trump

Sobota, 1. 4. 2017, 14.49

6 let, 7 mesecev

Je Melania Trump dobila svojo deklico za vse?

Aleš Žužek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,73
Stephanie Grisham | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Stephanie Grisham je bila v času predsedniške kampanje nepogrešljivi del Trumpove ekipe, zdaj pa je postala Melanijina predstavnica za stike z mediji.

39-letna Grishamova je najslavnejšemu slovenskemu zetu Donaldu Trumpu najprej pomagala pri organizaciji shodov v Arizoni, nato pa tudi pri shodih po drugih ameriških zveznih državah. 



Prevod tvita Jennifer Jacobs, dopisnice Bloomberga v Beli hiši, ko je v ponedeljek izvedela, da bo Grishamova postala Melanijina predstavnica za odnose z mediji: "Bela hiša je sporočila, da bo Stephanie Grisham nova predstavnica za odnose z medije pri Melanii Trump. To je naša medijska pomočnica v času kampanje z izbranim slogom."

V zadnji fazi Trumpove kampanje je bila Grishamova na poti skoraj vsak dan, piše spletna stran Heavy.com. Po volitvah je postala del Trumpove tranzicijske ekipe, po inavguraciji pa namestnica tiskovnega predstavnika Bele hiše.

Izkušena v svetu politike

Preden se je Grishamova maja lani pridružila Trumpovi ekipi, je sodelovala s številnimi republikanskimi politiki v Arizoni kot predstavnica za stike z javnostmi.

Prevod tvita, ki ga je objavila Grishamova oktobra lani: "Srečanje s Copprom. Moj najljubši dogodek danes (za zdaj)."

Sin Jake je ni hotel izpustiti iz objema

Grishamova ima dva sinova, Jaka in Kurtisa. Kot piše ameriški časopis Politico, je oktobra lani, ko se je vrnila v Phoenix v Arizono, svojega sina Jaka videla prvič po petih mesecih in pol. Ko sta se na letališču objela, jo Jake skoraj ni hotel izpustiti iz objema.

Prevod tvita, ki ga je Grishamova objavila na očetovski dan junija lani: "Srečen dan očetov želim vsem očkom – zlasti mojemu!!! Sem srečno dekle."

V tvitu so med drugim objavljene fotografije Grishamove s svojim očetom. Na fotografiji v sredini levo je Grishamova skupaj s svojim očetom in sinom Jakom.

Ne spreglejte