Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 8. 2016,
9.20

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Pivovarna Laško

Natisni članek

advertorial Laško Sebastian Cavazza Boris Cavazza

Torek, 9. 8. 2016, 9.20

2 meseca, 2 tedna

Gangsterski veliki finale: Boris ali Sebastian?

Vsebino omogoča Pivovarna Laško
Dvoboj

Ogrevanja je konec, čas je za veliki finale: kdo si bo zaslužil zadnjo steklenico piva, Sebastian ali Boris? Kdo vas je najbolj navdušil s svojimi izvirnimi rimami? Dvoboj ostaja napet vse do zadnjega verza.

Rezultat je praktično izenačen, napet dvoboj med očetom in sinom pa dosega vrhunec. Steklenica v hladilniku je ravno prav hladna za poletno osvežitev in čaka na novega lastnika: si jo bo s svojimi rimami prislužil prekaljeni Boris ali razigrani Sebastian?

Zadnja stava bo določila velikega zmagovalca

Poletni družinski dvoboj za zadnje Laško je prešel v čisto nove dimenzije – brez milosti in brez popuščanja. Boris in Sebastian Cavazza sta namreč položila zadnjo stavo in zdaj gre na vse ali nič.

Dvoboj | Foto:

Boj nežnih poetičnih verzov se je prelevil v divji raperski finale. Kot prava moderna filmska gangsterja sta se pripeljala v sijočem jeklenem konjičku in se vsak s svojim podpornim moštvom ob strani samozavestno spopadla.

V svojo vlogo in boj za zadnjo steklenico sta se tako vživela, da bo zmagovalca težko določiti, kar dokazujeta tudi tesno izenačeni številki vaših glasov. Odločitev, kdo si zasluži zadnje Laško v hladilniku, je v vaših rokah. Glasujte že danes in svojemu favoritu končno omogočite rešilno poletno osvežitev.

Glasujte in se potegujte za naj poletne nagrade

Na dvoboj.si povejte, kdo je po vašem mnenju bolje odrapal svojo pot do žlahtnega napitka, in se potegujte za hladno osvežitev za vroče dni: Pivovarna Laško vsak teden nagrajuje pesniške duše, ki prek spletne strani dvoboj.si oddajo svojo rimo. Tudi z Laškim pivom, seveda!

#GLASUJ ZA BORISA

Laško | Foto:

#GLASUJ ZA SEBASTIANA

Laško | Foto:

 

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Ne spreglejte