Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 12. 2023,
11.39

Osveženo pred

4 mesece, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,21

Natisni članek

Ines de Ramon praznovanje igralec Brad Pitt

Četrtek, 21. 12. 2023, 11.39

4 mesece, 1 teden

Brad Pitt je dopolnil 60 let, praznoval je s svojim dekletom #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,21
Brad Pitt, Ines de Ramon | Brad Pitt se po letu dni v družbi svojega dekleta Ines de Ramon očitno še vedno počuti odlično. | Foto Profimedia

Brad Pitt se po letu dni v družbi svojega dekleta Ines de Ramon očitno še vedno počuti odlično.

Foto: Profimedia

Hollywoodski igralec Brad Pitt je 18. decembra praznoval svoj 60. rojstni dan, ki ga je proslavil v družbi 31-letne spremljevalke Ines de Ramon. Najprej si je privoščil obisk mesta ljubezni, nato pa se je praznovanje nadaljevalo v Los Angelesu.

Fotografi so na rojstnodnevni zabavi Brada Pitta, ki je v družbi prijateljev praznoval 60 let, posneli nekaj fotografij in slavnega igralca ujeli v družbi njegove spremljevalke Ines de Ramon. Pitta in njegovo partnerico, bližnje prijatelje ter nekatere poslovne partnerje so fotografirali pred restavracijo Mother Wolf v Los Angelesu. Pitt je za to priložnost oblekel srajco iz kašmirja v vrednosti šest tisoč dolarjev (5.500 evrov), medtem ko je de Ramonova nosila belo mini obleko s črnimi hlačnimi nogavicami in visokimi petami.

Med udeleženci praznovanja je bil tudi Bradov prijatelj umetnik Thomas Houseago. Pitt in de Ramonova, ki je v roki držala balon, sta bila videti sproščena in prešerne volje, praznovanja pa več kot očitno niso zmotili niti fotografi.

Med povabljenimi je bil tudi umetnik Thomas Houseago. | Foto: Profimedia Med povabljenimi je bil tudi umetnik Thomas Houseago. Foto: Profimedia

"To je Bradovo prvo pravo razmerje po ločitvi. De Ramonovo predstavlja kot svoje dekle," je vir povedal za revijo People, pri čemer je imel v mislih Pittov razhod z Angelino Jolie. Kot je dodal vir blizu igralca, je Pitt z de Ramonovo zelo srečen, po letu zveze jima gre odlično.

Brad Pitt je za praznovanje v Los Angelesu oblekel srajco iz kašmirja v vrednosti šest tisoč dolarjev (5.500 evrov). | Foto: Profimedia Brad Pitt je za praznovanje v Los Angelesu oblekel srajco iz kašmirja v vrednosti šest tisoč dolarjev (5.500 evrov). Foto: Profimedia

Za praznovanje 60 let tudi potovanje v Pariz

Že pred praznovanjem v Los Angelesu si je Brad Pitt za 60. rojstni dan s svojim dekletom privoščil potovanje v Pariz, poroča Page Six. Par je v mesto luči in ljubezni prispel v soboto, nastanila pa sta se v petzvezdičnem hotelu Bulgari in naslednji dan preživela v razkošnem apartmaju. V ponedeljek, na dan Pittovega rojstnega dne, so v hotel dostavili velikanske srebrne balone v obliki številke 60. Kasneje sta se zvezdnik in de Ramonova odpravila v zasebno stanovanje in uživala v luksuzni večerji, ki jo je pripravil zasebni kuhar, od tam pa se je par odpravil še v gledališče Théatre du Chatelet na koncert Asafa Avidana.

V torek, ko je svoj 31. rojstni dan praznovala de Ramonova, pa je par že nadaljeval praznovanje v Los Angelesu.

Angelina Jolie
Trendi Po končani ločitvi se namerava umakniti iz Hollywooda in preseliti

Hollywoodski zvezdnik je imel pred de Ramonovo dve večji in bolj znani romanci: v zgodnjih 2000-ih je bil v razmerju z Jennifer Aniston, s katero sta veljala za enega najlepših hollywoodskih parov. Njegov zakon z igralko Angelino Jolie, s katero imata tri otroke, je trajal od leta 2014 do 2019, zaradi umazane ločitve pa je kasneje dosegel epske razsežnosti. Pitt je srečo po ločitvi očitno našel z igralko Ines de Ramon. Igralca so javnost in mediji prvič začeli romantično povezovati novembra 2022, ko sta se skupaj pojavila na koncertu Bona v družbi Cindy Crawford, Randeja Gerberja in Seana Penna.

Igralka Ines De Ramon je bila od leta 2019 do 2022 poročena z igralcem Paulom Wesleyjem.

Preberite še:

Tom Cruise
Trendi Nekdanji mož Cruisove nove spremljevalke svari: Imej široko odprte oči. In denarnico.
Tom Cruise
Trendi Tom Cruise v zvezi z bivšo ženo ruskega tajkuna?
Ne spreglejte