Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 9. 2016,
17.10

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

2

Natisni članek

Marion Cotillard ločitev Angelina Jolie Brad Pitt

Torek, 20. 9. 2016, 17.10

5 let, 8 mesecev

Angelina Jolie in Brad Pitt se ločujeta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

2

Angelina Jolie Brad Pitt | Foto Reuters

Foto: Reuters

Družbena omrežja in ameriške novičarske portale je preplavila novica, da se ločujeta hollywoodska igralca Angelina Jolie in Brad Pitt. Par, ki so ga ameriški mediji imenovali "Brangelina", je bil poročen od leta 2014.

Zahtevo za ločitev je vložila Angelina Jolie, je potrdil igralkin odvetnik Robert Offer: "Angelina je zaprosila za razveljavitev zakona. Odločitev je sprejela zaradi zdravja družine. Novice ne bo komentirala in prosi, da njej in njeni družini naklonite zasebnost v tem času."

Medtem ko je Angelina ločitev sporočila prek odvetnika, se je Brad oglasil kar sam. Za revijo People je dejal: "Zelo sem žalosten, a trenutno mislim le na dobrobit najinih otrok. Prijazno naprošam medije, da jim v teh težkih časih dajo prostor, ki si ga zaslužijo."


Preverite, kako so se na ločitev odzvali privrženci Jennifer Aniston.


Angelina noče fizičnega skupnega skrbništva

Igralka in igralec imata šest otrok, (posvojence Maddoxa, Paxa in Zaharo ter biološke Shiloh, Knoxa in Vivienne), skrbništvo zanje pa želi Joliejeva. TMZ poroča, da naj bi bila igralka ogorčena nad Pittovimi starševskimi metodami, uradno pa naj bi kot razlog za razvezo navedla nepremostljive razlike.

Sodnika, ki vodi postopek razveze slavnega para, naj bi Joliejeva prosila, da Pittu dovoli le legalno skupno skrbništvo nad otroki, ne pa tudi fizičnega skupnega skrbništva. 41-letna igralka od 52-letnega Pitta ne bo zahtevala preživnine.

Po 12 letih konec ljubezni

Angelina Jolie in Brad Pitt sta bila par od leta 2004, kot uradni datum ločitve pa sta navedla 15. september 2016, še poroča spletna stran TMZ.

Angelina Jolie in Brad Pitt leta 2005 na premieri filma Gospod in gospa Smith. | Foto: Reuters Angelina Jolie in Brad Pitt leta 2005 na premieri filma Gospod in gospa Smith. Foto: Reuters

To je bil že drugi zakon za Brada, leta 2005 se je ločil od Jennifer Aniston, in tretji za Angelino. Pred tem je bila poročena z Johnnyjem Leejem Millerjem in Billyjem Bobom Thorntonom.

V Provansi imata posestvo, na katerem pridelujeta vino

Pitt in Joliejeva imata v Provansi posestvo, kjer sta se leta 2014 poročila, tam pa pridelujejo tudi vino, rosé Miraval, ki je velika prodajna uspešnica.

Angelina Jolie Brad Pitt | Foto: Reuters Foto: Reuters

Brad Pitt se je pred dvema tednoma mudil na Hrvaškem, po poročanju tamkajšnjih medijev zato, ker razmišlja o investiciji v luksuzno letovišče v okolici Šibenika. Ob Pittovem obisku so se sicer mnogi spraševali, zakaj je v Dalmacijo prišel brez Angeline in otrok.

Brad Pitt se je sicer na najnovejši Forbesovi lestvici najbolje plačanih igralcev na svetu uvrstil v prvo deseterico. V zadnjem letu je v žep pospravil 28 milijonov evrov, kar je največ od leta 2007.

Angelina Jolie Brad Pitt | Foto: Reuters Foto: Reuters

Igralka in igralec imata skupaj šest otrok. | Foto: Reuters Igralka in igralec imata skupaj šest otrok. Foto: Reuters

Brad in Angelina s sinom Maddoxom in hčerko Zaharo v Mumbaju. | Foto: Reuters Brad in Angelina s sinom Maddoxom in hčerko Zaharo v Mumbaju. Foto: Reuters

Je za razhod kriva druga ženska?

Za zdaj se sicer samo ugiba, kaj naj bi bil vzrok za ločitev, a tuji mediji navajajo, da naj bi bila za to spet kriva druga ženska. Tako kot je bila za razpad zakona z Jennifer kriva Angelina, naj bi bila za konec zakona z Angelino kriva francoska igralka Marion Cotillard.

Marion je znana francoska igralka, ki si je za vlogo v filmu Življenje v rožnatem (upodobila je legendarno Edith Piaf), prislužila oskarja. | Foto: Reuters Marion je znana francoska igralka, ki si je za vlogo v filmu Življenje v rožnatem (upodobila je legendarno Edith Piaf), prislužila oskarja. Foto: Reuters

Ameriški medij Us Weekly sicer navaja vir, da Marion s tem ni imela nič, Page Six pa poroča, da je Angelina celo najela zasebnega detektiva, ker je sumila, da se med Bradom in Marion med snemanjem filma Allied nekaj plete. Omenjeni medij še navaja, da je bil Angelinin sum upravičen in da je nemudoma zaprosila za ločitev.

Očitno so Bradova šibka točka soigralke, če to seveda drži. Spomnimo: v Angelino se je zaljubil na snemanju filma Gospod in gospa Smith, ko je bil še poročen z Jennifer Aniston.

Ne spreglejte