Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 7. 2012,
14.21

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 12. 7. 2012, 14.21

8 let

Angelina besna na taščo zaradi njene nestrpnosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Igralka Angelina Jolie naj bi bila povsem besna na zaročenčevo mamo Jane, ki očitno ne podpira splavov in nasprotuje porokam med istospolnimi partnerji.

Angelina Jolie, zaročenka Brada Pitta, naj bi bila zelo besna na svojo taščo Jane Pitt, ki naj bi si želela, da bi na ameriških predsedniških volitvah zmagal Obamov nasprotnik Mitt Romney. Romney, republikanski kandidat, javno nasprotuje splavu in porokam med istospolnimi partnerji.

Angelina, ki je že velikokrat pokazala, da podpira drugačne ljudi, je nad njenim mišljenjem ogorčena in ne more verjeti, da razmišlja tako nazadnjaško. Jane je svoje občutke opisala v pismu, ki je bilo objavljeno v časopisu Springfield News-Leader. Gre za odgovor na članek, ki ga je napisal Richard Stoecker. Ta se je v članku spraševal, ali je primeren kandidat za predsednika, saj je po njegovem mnenju mormon.

"Vsak pravi kristjan je proti splavu in istospolnim porokam"

Jane je v pismu zapisala: "Vsak kristjan bi moral veliko moliti, če ne misli voliti za družinskega človeka z visoko moralo, z veliko poslovnih izkušenj, ki je proti splavu in je, tako kot vsak pravi kristjan, proti istospolni poroki, samo zato, ker je mormon."

Neznani vir pravi, da se Jane z Angelino nikoli ni hotela pogovarjati o političnih temah, saj se je zavedala, da sta njuni stališči tako različni, da bi se zaradi tega lahko sprli. Jane pa se ni želela kregati z mamo svojih vnukov, zato je raje modro molčala.

Angelina naj bi Bradu celo zabičala, naj svojo mamo poduči o stvareh, vendar naj bi bil Brad prevelik mamin sinko, da bi ji sploh upal pridigati v imenu svoje zaročenke.

"Če Brad ne bo zadeve vzel v svoje roke, jih bo zagotovo Angelina, saj ne želi, da bi babica njenih otrok imela takšno mnenje. Boji se, da bi ga prenesla na njih. Poleg tega pa si Jane ne bi smela dovoliti pisati takšnih pisem glede na to, da je njen sin eden največjih zvezdnikov v Hollywoodu. Problem bo nastal, ko bo Brad postavljen med njiju in ne bo vedel, koga izbrati. Obe, tako Jane kot Angelina, pa ga bosta prepričevali, naj skoči na njeno stran," je sklenil neznani vir blizu Brada.

Ne spreglejte