Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 4. 2016,
8.38

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

pravljice otroci slikanice Mali junaki otroške knjige darila za otroke

Ponedeljek, 4. 4. 2016, 8.38

6 let, 7 mesecev

Najlepše otroško darilo je ...

Oglasno sporočilo

Foto: Mali junaki, Rado Daradan, s.p.

Plastične igrače, ki so zanimive le do naslednjega jutra, so "out", večinoma pa se izogibamo neosebnim darilnim bonom in cenenim plišastim igračam. Ker Slovenci spadamo v sam svetovni vrh razgledanosti, tudi otrokom najraje podarjamo knjige in slikanice.

Eno najbolj priljubljenih rojstnodnevnih otroških daril so personalizirane knjige Mali junaki, pri katerih vi določite podobo celotne knjige. Najprej določite spol in ime glavnega junaka, oblikujete njegov videz (barvo in obliko las, barvo oči, dodate pegice ali očala) in na koncu napišete še osebno posvetilo. Knjiga z unikatno naslovnico, vsebino in posvetilom bo pri vas najpozneje v desetih koledarskih dneh!

Pri naročilu knjig Mali junaki vi določite spol, ime in celotno podobo junaka ter tako ustvarite unikatno knjigo za svojega malčka. | Foto: Mali junaki, Rado Daradan, s.p. Pri naročilu knjig Mali junaki vi določite spol, ime in celotno podobo junaka ter tako ustvarite unikatno knjigo za svojega malčka. Foto: Mali junaki, Rado Daradan, s.p.

Pri nakupu knjig Mali junaki lahko izbirate med osmimi zgodbami, ki so jih napisali najboljši slovenski pisci, med drugim tudi Desa Muck, Feri Lainšček in Žiga X Gombač. So vašemu malčku všeč zmaji? Bi morda vaša princeska rada postala znana pevka? Vaši otroci obožujejo radosti na snegu ali pa se najraje igrajo v cvetočem parku? Mali junaki imajo zgodbo za vsakega otroka!

Unikatno knjigo, v kateri so prav oni glavni junaki, ima že več kot 8.000 otrok. | Foto: Mali junaki, Rado Daradan, s.p. Unikatno knjigo, v kateri so prav oni glavni junaki, ima že več kot 8.000 otrok. Foto: Mali junaki, Rado Daradan, s.p.

Svojo unikatno knjigo Mali junaki ima že več kot 8.000 otrok in so v zadnjem letu postale prava uspešnica. Nekateri knjigo uporabljajo za prvo spoznavanje črk, drugi celo za bralno značko, tretji pa so jih menda že prerasli, a bodo še vedno ostale najlepši spomin na junaško otroštvo.


Knjige lahko preprosto in hitro naročite na www.malijunaki.si.

 | Foto: Mali junaki, Rado Daradan, s.p. Foto: Mali junaki, Rado Daradan, s.p.

Ne spreglejte