Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 12. 2013,
11.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

obline moški ženska odnosi

Petek, 6. 12. 2013, 11.41

8 let

Moški si ne želijo samo oblin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Čeprav živimo v času, ko je zunanji videz vedno bolj pomemben, moški pri ženskah vendarle ne iščejo samo oblin, ampak še veliko drugega. Res pa je, da bodo vedno ponosni tudi na lepo telo ...

... svoje partnerice, saj so ga konec koncev osvojili prav oni.

Smisel za humor Smisel za humor je ena izmed lastnosti, ki so na vrhu lestvice prioritet pri moškem. Ženske, ki ga zna po napornem dnevu zaplesti v šalo in ga razvedriti, ne bo izpustil iz rok, prav tako pa je pomembno, da se najdražja smeje njegovim šalam, saj mu to daje občutek, da je duhovit, zanimiv in privlačen.

Zaupanje Zaupanje je temelj odnosa in moški to še kako dobro vejo in ga potrebujejo. Potrebujejo žensko, ki ji lahko iskreno in brez strahu, da bo to širila naprej, povejo vse, tudi priznajo svoje napake in pomanjkljivosti.

Spoštovanje Ženska, ki si želi samozavestnega in zadovoljnega moškega, ga mora znati spoštovati. Ne, to ne pomeni, da ga ves čas gleda kot boga, ampak da ga zna pohvaliti in da ceni vse, kar moški počne zanjo in za družino, in mu to tudi pokaže. Moški, ki jih ženske doma (in drugje) hvalijo, hodijo nekaj centimetrov više, ker so preprosto srečni.

Zdrava pamet in samozavest Čeprav velja mnenje, da se moški bojijo močnih in samozavestnih žensk, ki razmišljajo s svojo glavo, velja tudi obratno – moški še kako cenijo žensko zdravo pamet, s katero postavi stvari na svoje mesto bolj odločno kot vsak moški, rad se zanese nanjo in z njo sprejema skupne odločitve. Poleg tega pa ženska kreativnost in ambicioznost motivirata tudi njega, da se bolj trudi.

Negovanost Čeprav se moški nenehno pritožujejo, kako zapravljive so ženske, jim v resnici zaigra srce, ko jih vidijo urejene od nog do glave in ko se tudi drugi obračajo za njimi. To ne velja samo za primere, ko se odpravita ven, ampak tudi, kadar sta doma – to še ni izgovor za mastne lase in razvlečene trenirke.

Očarljivost Nekatere ženske znajo biti očarljive, tako da jim ves svet jé iz roke. Branjevka na trgu ji vedno doda še glavo solatke in česna kar tako, za zraven, sitni hišnik ji vedno skida zasnežen parkirni prostor, skratka, ko je z njo, je ves svet lepši. To mu daje vedeti, da ima doma zaklad, za katerega bo z veseljem poskrbel.

Ne spreglejte