Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 6. 2016,
9.38

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Kopija-nova

Foto: Kopija-nova, Thinkstock

Natisni članek

šola šolske potrebščine Kopija Nova advertorial Nazaj v šolo

Sobota, 25. 6. 2016, 9.38

2 meseca, 2 tedna

VEMO, KAJ POTREBUJETE

Le štirje koraki do novih šolskih potrebščin

Vsebino omogoča Kopija-nova

Foto: Kopija-nova, Thinkstock

Šola | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Novih šolskih potrebščin ne kupujte zadnji hip, ampak se nakupov lotite sistematično, da boste brezskrbno uživali na počitnicah, ki jih težko pričakujejo tako starši kot otroci.

Nakupovanje šolskih potrebščin je proti koncu počitnic skrajno stresen dogodek, zato se zanesite na zanesljivega partnerja pri šolskih nakupih.

Zakaj pri Kopiji-novi vedo, kaj potrebujete?

#1 Popolna ponudba. Ponudba podjetja Kopija-nova je popolna in celovita, saj ponujajo popoln paket šolskih potrebščin in delovnih zvezkov, ki jih bo šolar ali dijak potreboval v prihajajočem šolskem letu.

Poleg sodelovanja z uglednimi svetovnimi proizvajalci (Modan, Faber Castell, Stabilo, Schneider, Swiss made) so zaradi naraščajočih potreb razvili zdaj že priznani znamki Ajda in Moj planet. Njihovo vodilo je zadovoljstvo kupcev in njihova želja po kakovostih izdelkih. | Foto: Poleg sodelovanja z uglednimi svetovnimi proizvajalci (Modan, Faber Castell, Stabilo, Schneider, Swiss made) so zaradi naraščajočih potreb razvili zdaj že priznani znamki Ajda in Moj planet. Njihovo vodilo je zadovoljstvo kupcev in njihova želja po kakovostih izdelkih.

Tradicionalno dober poslovni odnos, ki ga s šolami negujejo že 20 let, rojeva sadeže sodelovanja in soustvarjanja pri oblikovanju seznamov šolskih potrebščin in delovnih zvezkov za vsako šolo in razred posebej. Zahtevam šolarjev in učiteljev po kakovostnem šolskem delu in nemotenem izvrševanju nalog ter dobri pripravi za šolo v domačem okolju so ugodili s kakovostno in celovito ponudbo šolskih potrebščin in pripomočkov.

#2 Cenovno ugodno. Izdelki Kopija-nove so cenovno ugodni in kakovostni, saj zvestim kupcem in vsem, ki želijo to postati, brezplačno odpirajo vrata v Klub Ajda, klub neomejenih možnosti in zanimivih ponudb.

V podjetju Kopija-nova so skozi vsa leta zavestno in izključno za zadovoljstvo kupcev sestavili asortiman ponudbe, ki izpolnjuje upravičeno visoka pričakovanja po kakovostnih šolskih potrebščinah. Sledi jim že skoraj 100 tisoč zadovoljnih staršev in veselih otrok, ki jih nagrajujejo z ugodnostmi in posebnimi priložnostmi, ki jih ponuja Klub Ajda. | Foto: V podjetju Kopija-nova so skozi vsa leta zavestno in izključno za zadovoljstvo kupcev sestavili asortiman ponudbe, ki izpolnjuje upravičeno visoka pričakovanja po kakovostnih šolskih potrebščinah. Sledi jim že skoraj 100 tisoč zadovoljnih staršev in veselih otrok, ki jih nagrajujejo z ugodnostmi in posebnimi priložnostmi, ki jih ponuja Klub Ajda.

Poplava nekakovostnih šolskih potrebščin po nerazumno nizkih cenah je za starše in njihove šolarje medvedja usluga, ki naredi več škode kot koristi.

Kakovost so nadgradili z možnostmi za obročno odplačevanje: brezobrestni nakup na tri obroke, 3-odstotni popust na delovne zvezke, plačilo na 12 obrokov s plačilnimi karticami MasterCard in Visa, ali pa celo s Petrol Klub plačilno kartico.

#3 Nič čakanja. Čakanje v vrstah v knjigarnah sredi najbolj vročega poletnega meseca, tik pred začetkom šolskega leta, verjetno spada med najbolj stresna opravila, ki jih zunaj delovnega časa vsako leto doživi slovenski starš.

Kopija nova | Foto:

Naročanje pri Kopiji-novi je preprosto, hitro, pregledno, zanimivo in brezskrbno, saj spletna stran www.kopija-nova.si ponuja sodobno, zanesljivo in inovativno spletno trgovino. Že skoraj 15 let se ukvarjajo s prodajo in oblikovanjem ponudb za šolske potrebščine in delovne zvezke na spletu. Njihova spletna trgovina je elektronski dvojček Modre naročilnice, a tudi bolj dinamično, živo in informativno sredstvo za hiter, varen in preprost nakup šolskih potrebščin in delovnih zvezkov.

Ponujajo točno informacijo o ceni najbolj prijazen produkt naložbenega zavarovanja in delovnih zvezkov, brez ovinkov in nenavadnih popustov.

4. Strokovna podpora. Strokovnjaki poskrbijo izključno za primerne šolske potrebščine in delovne zvezke, saj njihovi organizirani oskrbi že 20 let zaupa več kot 450 osnovnih in srednjih šol, skoraj 100 tisoč staršev in več generacij navdušenih in veselih otrok.

Kopija nova | Foto:

Njihov pristop k zahtevam trga je bil vedno prilagojen času in trendom, ki so na področju šolskih potrebščin zelo dinamični in spremenljivi. Na začetku leta se povežejo s šolami, kjer učitelji izmed vseh predpisanih učbenikov in delovnih zvezkov ter šolskih potrebščin izberejo tiste, ki jih bodo učenci potrebovali pri pouku v naslednjem šolskem letu.

Ne spreglejte