Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 4. 2016,
9.38

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

drogerija

Petek, 22. 4. 2016, 9.38

6 let, 7 mesecev

VEDNOUGODNO v dm-u

Oglasno sporočilo

Foto: dm drogerie markt d.o.o.

Imate dovolj neprestanega lova na popuste? Želite pri nakupovanju prihraniti čas in denar?

Najbrž smo vsi že kdaj zaradi znižanih cen nakupili tisto, česar v resnici sploh ne potrebujemo, pri tem pa zapravili še več kot bi sicer. Ali pa smo nekaj želeli kupiti po znižani ceni, pa smo se ušteli pri datumu in popust zamudili. Ko se vozimo od enega do drugega ponudnika in iščemo akcije, pravzaprav nezavedno potrošimo tudi veliko dragocenega časa in denarja. Ne bi raje nakupovali brez nepotrebnega stresa?

Najboljše stvari v življenju so trajne. Tako kot cene v prodajalnah dm. | Foto: dm drogerie markt d.o.o. Najboljše stvari v življenju so trajne. Tako kot cene v prodajalnah dm. Foto: dm drogerie markt d.o.o.

Neprestano ugodna izbira

Da bi se izognili vsem tem nepotrebnim stresnim situacijam, je dm pripravil posebno ugodnost, ki jo boste našli pod imenom VEDNOUGODNO. Z novo aktivnostjo se dm odmika od kratkotrajnih akcij in kupcem ponuja ugodne cene na daljši rok. V aktivnosti VEDNOUGODNO sodeluje več kot 1.200 izdelkov. Izbira je torej široka, se še nadgrajuje in zajema vse, kar potrebujete za družino, gospodinjstvo, lepoto in razvajanje; od izdelkov za zdravo življenje in otroške hrane do ličil in čistil.

Ugodno: v miru in brez hitenja

V prodajalnah dm so cene vedno ugodne, tako da se lahko sprostite in nakupujete z užitkom. Brez iskanja akcij pri različnih ponudnikih in zapravljanja svojega dragocenega časa. Kar je danes ugodno, bo ugodno tudi jutri. In pojutrišnjem. In tako vsak dan v letu. Člani dm active beauty sveta ugodnosti pa bodo s svojo active beauty kartico poleg znižanj VEDNOUGODNO deležni še številnih drugih ugodnosti.

Ne spreglejte