Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
8. 12. 2017,
4.29

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

Natisni članek

zadovoljstvo luksuz darilo božič prazniki prazniki obdarovanje Net-a-Porter

Petek, 8. 12. 2017, 4.29

6 let, 4 mesece

Sanjsko božično darilo za ženske: vsak mesec nova torbica

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58
moda, trend | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Spletna stran Net-a-Porter, ki ponuja dizajnerske znamke oblačil in modnih dodatkov, je za svoje kupce pripravila posebne božične pakete, ki jemljejo dih in tanjšajo denarnico. Posebnost paketov ni le cena, temveč to, da trajajo kar vse leto.

Net-a-Porter velja za nekakšno spletno modno tržnico, kjer svoje izdelke ponujajo najprestižnejše znamke na svetu. In primerna njihovi bogati ponudbi so tudi izbrana božična darila. Stran je za svoje bogate stranke namreč pripravila posebne pakete, ki bodo prepričali marsikatero modno navdušenko. Če ima seveda dovolj debelo denarnico.

Cena božičnih paketov čevljev, torbic in osebnega svetovanja pri urejanju omare se začne pri 35.105 evrih in konča pri 76.792 evrih, rdeča nit vseh pa je, da obdarovanje traja vse prihajajoče leto.

Darilni paket Torbica meseca omogoča, da si lahko vsak mesec kupite torbico za 3.600 evrov. | Foto: Net-a-Porter Darilni paket Torbica meseca omogoča, da si lahko vsak mesec kupite torbico za 3.600 evrov. Foto: Net-a-Porter

Vsak mesec nova torbica ali nov par čevljev vsak teden

Trije paketi omogočajo tri različna modna obdarovanja: od ustvarjanja garderobe svojih sanj s pomočjo osebnega stilista do novega para čevljev vsak teden ali nove dizajnerske torbice vsak mesec do konca leta.

Paket Torbica meseca za 43.881 evrov ponuja izbor ene torbice na mesec, pri čemer ima obdarovanec veliko ugodnosti: pomoč osebnega nakupovalca ter predogled novih in omejenih kolekcij. Podobno velja za paket Čevlji tedna, le da stranko za 35.105 evrov z novim parom čevljev razveseljujejo vsak teden.

Paketa imata določene omejitve. Če na primer znesek s svojim izborom prekoračite prej kot v enem letu, se obdarovanje konča, če si do konca leta še niste izbrali dovolj izdelkov za ta znesek, pa vam izdajo darilno kartico z razliko.

Luksuzni modni kosi: Slovenci so za modo pripravljeni zapraviti bistveno manj kot kupci iz tujine

S paketom Čevlji tedna vsak teden prejmete par čevljev v vrednosti 2.900 evrov. | Foto: Net-a-Porter S paketom Čevlji tedna vsak teden prejmete par čevljev v vrednosti 2.900 evrov. Foto: Net-a-Porter

Garderoba "it" dekleta

Najbolj poseben in najdražji pa je paket Omara "it" dekleta, pri čemer vam stilistka Net-a-Porterja Lisa Aiken pomaga ustvariti sanjsko garderobo. Paket ponuja potovanje k Lisi v poslovnem razredu in nastanitev v hotelu s petimi zvezdicami, vključno z ekskluzivnim vpogledom v najnovejšo ponudbo spletne strani in možnostjo, da med prvimi naročate nove kose.

Lisa si bo za vsako stranko vzela eno uro časa, kasneje pa bo zanje skrbela celotna stilska ekipa Net-a-Porterja, ki bo pomagala kar najbolje porabiti vrednost darila.


Preberite še:


Ne spreglejte