Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
17. 2. 2019,
18.56

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,54

1

Natisni članek

Šaban Šaulić smrt prometna nesreča odzivi žalovanje

Nedelja, 17. 2. 2019, 18.56

5 let, 2 meseca

Srbska estrada šokirana nad smrtjo Šaulića: To je velika tragedija

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,54

1

Šaban in Dragana | Foto Facebook

Foto: Facebook

Potem ko je svet glasbe pretresla novica, da je danes zgodaj zjutraj v prometni nesreči življenje izgubil legendarni srbski pevec Šaban Šaulić, so se na njegovo nenadno smrt odzvali mnogi pevčevi glasbeni kolegi. Ceca je povedala, da je v čistem šoku, Jelena Karleuša, da ne more verjeti, da piše besede slovesa …

Šaban Šaulić
Trendi Smrt srbskega pevca Šabana Šaulića povzročil pijan voznik

Svojo žalost ob tragični novici je balkanska glasbena diva Jelena Karleuša delila z oboževalci na Instagramu. Tam je objavila črno-belo fotografijo sebe in pokojnega glasbenika ter zapisala: "Težko dojemam, da se je to zgodilo. Ne verjamem, da pišem to. Velik, največji. Ponosna sem na vsako sekundo, ki sva jo skupaj preživela na snemanjih. To je velika tragedija in žalost. Počivaj v miru … Ne vem več, kaj naj še napišem."

Na družbeno omrežje je svoje misli skupaj s skupno fotografijo izlila tudi Lepa Brena. Zapisala je, da odhajajo tisti najboljši in da je med njimi tudi Šaban. "Od njega smo se učili, z njim smo se družili, sodelovali, peli in jokali, njega smo imeli radi in ga spoštovali. Od njega smo se učili življenja … Večna naj ti bo slava, dragi prijatelj," je na svojem Facebookovem profilu zapisala 58-letna pevka.

Dolg in ganljiv zapis je pokojnemu srbskemu pevcu na družbenem omrežju namenila tudi pevka Marija Šerifović, ki ji je bil Šaban velik vzornik. "Ne bi se smelo tako končati. Vedno poudarjam, da je treba pustiti sled … A ti si pustil neizbrisno sled v naših srcih. Zdaj pa vesla v roke, v čoln in pluj po svoji Donavi v miru! Šaban, naj te spremlja večna slava in HVALA!" je med drugim zapisala.

S fotografijo in besedami, da je odšel največji, se je pokojniku na Instagramu poklonil tudi Željko Joksimović in hkrati izrazil sožalje njegovim najbližjim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otišao je najveći…. Neka Ti je večna slava, dragi Šale. Saučesće porodici… #tuga

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

"Prijatelj, brat, kralj, počivaj v miru, mi pa se te bomo večno spominjali in te imeli radi. In dokler smo živi, se bomo trudili, da te nikoli nihče ne pozabi!" je ob skupni fotografiji na Instagramu zapisal Aca Lukas in dodal, da si to kot najboljši človek, kar jih je, vsekakor zasluži.

Ceca je spregovorila za srbski Kurir in nato članek, v katerem se poslavlja od dolgoletnega prijatelja, delila na Facebooku. Za omenjeni portal je priznala: "V šoku sem. Povsem užaloščena. Tako jaz kot moja družina. Pevec njegovega kova bi moral biti pokopan v Aleji velikanov."

Podobno strta ob tragični smrti 67-letnega glasbenika je tudi srbska pevka Dragana Mirković. "Težko verjamem, ker legende ne umirajo!!! Ob vsaki priložnosti sem ti povedala, kako te spoštujem in kako rada te imam, a teh priložnosti ni bilo dovolj. Resnično mi je žal in ni besed, s katerimi bi opisala, kako žalostna sem," je zapisala na svojem Facebookovem profilu in dodala, da se je res neizmerno veselila skupnega koncerta, ki bi ga morala imeti pri nas v Ljubljani 30. marca.

Preberite tudi:

Šerbi
Trendi Umrla je Šerbi, pevka nekdaj zelo priljubljene skupine Agropop #video
Aleš Klinar
Trendi Aleš Klinar po odhodu Šerbi: Na neki način mislim, da ji je zdaj odleglo
Ne spreglejte