Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 8. 2014,
15.08

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Bilo je nekoč

Ponedeljek, 11. 8. 2014, 15.08

8 let, 1 mesec

Tadeja Radolič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

starost: 28 let poklic: frizerka/operaterka stroja kraj bivanja: Hajdina

Tadeja je 28-letna mama samohranilka in prihaja iz Slovenskih Konjic. Čeprav je po izobrazbi frizerka, trenutno opravlja težaško moško delo. Tadeja je direktna ženska, pove kaj si misli, zato je prepričana, da je ženske tekmovalke ne bodo preveč vzljubile. Obožuje zgodovino in ne mara hinavcev.

Zakaj ste se odločili sodelovati v resničnostnem šovu Bilo je nekoč? Kot prvo zaradi denarja, kot drugo pa mi to tudi predstavlja izziv in bi rada sama preizkusila kako je bilo živeti 200 let nazaj, brez vsega kar poznamo danes.

Zakaj mislite, da so izbrali ravno vas? Po mojem mnenju zaradi odkritosti in energičnosti. Ljudem rada odkrito povem kaj si mislim, čeprav včasih to ni najbolje zame.

V šovu se boste preselili kar 200 let v preteklost. Kako se boste znašli brez sodobnih naprav in pripomočkov, ki nam lajšajo življenje? Mogoče bom malce pogrešala vse to, saj že iz navade rada vzamem telefon v roke in brskam po internetu, a zdaj se bo treba navaditi tudi na to.

V šovu se boste morali naučiti tudi različnih obrti in spretnosti naših prednikov. Kako mislite, da vam bo šlo od rok? Mislim, da mi bo šlo to zelo dobro od rok, saj sem zelo spretna. Poklicno se ukvarjam s kovinami in zato mislim, da bom stare obrti kar hitro obvladala.

Katera je vaša najboljša in katera najslabša lastnost? Moja najboljša lastnost je v tem, da ljudi hitro preberem, kakšni so po naravi. Na podlagi tega se tudi odločim ali spadam v takšno družbo ali ne in mislim, da mi bo to prišlo prav tudi v tem šovu. Moja najslabša lastnost je to, da ne znam biti tiho in vedno povem vse, kar imam na jeziku. Vsekakor pa se bom v šovu vseeno poskušala nekoliko zadržati. Doma so mi vsi svetovali, da naj se v takšnih primerih raje ugriznem v jezik.

Kateri je vaš najbolj travmatičen življenjski trenutek? Travmatičnega dogodka v svojem življenju nimam. Me je pa zaznamovalo rojstvo otroka, saj sem potem postala veliko bolj samostojna in odločna ženska.

Česa se najbolj bojte v šovu? Najbolj me je strah, če bodo v šovu podgane. Ne vem zakaj, ampak podgan me je na smrt strah.

Kaj in koga boste najbolj pogrešali med bivanjem v šovu? Najbolj bom pogrešala mojo 7 letno hči, fanta in mojo družino.

Vas fant podpira pri sodelovanju v šovu? Ja, on me že od vsega začetka podpira pri tem in ni prav nič ljubosumen.

Kako je hči sprejela vaš odhod v šov? Hčerki sem pred vstopom v šov vse lepo razložila, vseeno pa mislim, da ne njej ne meni ne bo lahko, ker bova kar nekaj časa ločeni.

Kako boste reševali morebitne nesporazume s sotekmovalci? Pogovore bom najprej poskusila rešiti s pogovorom, če pa to ne bo možno, bom to osebo ignorirala.

Kakšna bo vaša strategija na poti do zmage? Razmišljala sem, da bi se povezala z ženskami in iz igre najprej izločile moške tekmovalce, kasneje pa bi se poskušala znebiti še žensk. V prejšnjih šovih so ženske vedno najprej obračunavale med sabo, zato bom jaz to poskušala spremeniti.

Kaj boste naredili z denarjem, če osvojite glavno nagrado 50.000 evrov? Nisem še razmišljala o tem. Vsekakor bi nekaj denarja namenila za popravilo zob, ostalo pa ne vem.

Ne spreglejte