TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 3. 2016,
13.03

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Bilo je nekoč

Torek, 15. 3. 2016, 13.03

8 let, 1 mesec

''Zdaj vem, da življenje v letu 1810 res ni zame!''

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Gloria je šov Bilo je nekoč zapustila zaradi zdravstvenih težav in domotožja. Ob odhodu je strnila svoje vtise o šovu.

Kakšni so prvi občutki po odhodu iz šova? Prvi občutki so čudoviti, saj po dolgem času vidim stvari, ki jih kar nekaj časa nisem videla in vesela sem, da se vračam v sedanjost.

Zakaj si se odločila, da šov zapustiš predčasno? Šov sem predčasno zapustila zaradi zdravstvenih težav. Imela sem težave z jajčniki in zato so me mučili krči. Bolečina je bila nevzdržna.

Kaj pa domotožje? Mučilo me je tudi hudo domotožje, kot tudi mnoga druga dekleta v šovu. To je bil glavni razlog, da se je v dvorcu veliko jokalo. Poleg tega, pa smo trpeli tudi hudo pomanjkanje hrane. Kaj si v šovu najbolj pogrešala? Najbolj sem pogrešala normalno hrano, saj smo v šovu jedli samo zelenjavo. Poleg tega pa nismo imeli niti osnovnih začimb, zato je bila hrana grozna.

Obžaluješ, da si se prijavila v šov? Tega ne obžalujem, saj sem lahko tako doživela izkušnjo, iz katere sem se lahko marsikaj naučila o sebi in s pomočjo katere bom lahko delala na sebi.

Če se ozrete nazaj, bi karkoli, kar ste v šovu storili spremenili, če bi imeli to možnost? Ničesar ne bi spreminjala. Vse kar sem naredila je bilo spontano. Poizkusila sem tudi z igro, pa se to ni obrestovalo.

Kaj ti je bilo na posestvu najbolj všeč? Edina stvar, pri kateri sem v šovu vsaj malce uživala, je bil šah. In to je tudi vse, kar mi je bilo všeč. S kom si se najbolje razumela? Najbolj sem se ujela z Blažem in zato sem zelo vesela, da je ravno on postal moja zamenjava. On si res želi biti v tem šovu. Bom pa zanj tudi navijala, saj je moj favorit.

Bi se še kdaj preizkusila v kakšnem resničnostnem šovu? Tega ne bi nikoli več storila, saj je bil že ta šov zame dovolj velika lekcija. Bi pa predlagala vsem ostalim, da to storijo in da sami preizkusijo, kako je biti v resničnostnem šovu. Tudi sama se na začetku nisem zavedala, da je to tako težko.

Kaj je prva stvar, ki jo boš zdaj naredila? Toliko stvari mi roji po glavi, da še sama ne vem. Ne vem, ali bi se šla najprej umit, jest, objet fanta ali kaj drugega.

Kako je bilo z umivanjem v šovu? Na razpolago je bila samo voda, kar pa za osnovno higieno ni dovolj. Milo, ki smo ga sami naredili, namreč zelo smrdi.

Lahko rečeš, da življenje izpred 200 let ni zate? Zdaj vem, da življenje izpred 200 let res ni zame.

Ne spreglejte