Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 4. 2017,
13.07

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Vsebino omogoča Telekom Slovenije

Natisni članek

žalovanje televizija film Kate Winslet Helen Mirren Edward Norton Keira Knightley Naomie Harris Will Smith David Frankel Telekom Slovenije DKino

Ponedeljek, 10. 4. 2017, 13.07

6 let, 7 mesecev

Že v videoteki DKino!

Skrita lepota (Collateral Beauty)

Vsebino omogoča Telekom Slovenije
Skrita lepota

Zvezdniška igralska zasedba na čelu z Willom Smithom v čustveni drami režiserja uspešnic Hudičevka v Pradi ter Marley in jaz, ki govori o iskanju novega smisla življenja po tragični izgubi.

ZDA/2016/94 min.
Režija: David Frankel
Igrajo: Will Smith, Keira Knightley, Kate Winslet, Edward Norton, Helen Mirren, Naomie Harris
Žanr: Drama
Ocena IMDb: 6,7/10

Uspešni newyorški vodja oglaševanja Howard se po silni osebni tragediji povsem umakne iz javnega življenja. Njegovi zaskrbljeni prijatelji poskušajo brez uspeha znova vzpostaviti stik z njim, on pa išče odgovore zunaj sebe in piše pisma Ljubezni, Času in Smrti.

A šele ko njegova pisma dobijo nepričakovane osebne odgovore, začne Howard spoznavati, kako se te tri nespremenljivke v življenju prepletajo in kako lahko tudi najhujša izguba razkrije trenutke popolnega smisla in lepote.


V videoteki DKino si oglejte tudi: Dheepan


Skrita lepota | Foto:


Zanimivosti:

• V filmu igrata dve oskarjevki – Kate Winslet (Bralec) in Helen Mirren (Kraljica) – ter štirje nominiranci za to nagrado: Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley in Naomie Harris (Mesečina).

Trije med njimi – Winsletova, Mirrenova in Smith – so se za kipec potegovali leta 2007, Mirrenova pa je tistega leta oskarja tudi prejela.

• Will Smith je dejal, da je bilo snemanje tega filma terapevtsko, saj mu je pomagalo preboleti izgubo njegovega očeta Willarda Carrolla Smitha starejšega. Ta je namreč umiral v času, ko se je njegov sin pripravljal na vlogo Howarda.

• Po prvotnih načrtih bi moral glavno vlogo v filmu odigrati Hugh Jackman, ker pa so se njegovi snemalni urniki prekrivali, ga je nadomestil Smith. Ustvarjalci so vlogi ponudili še  Rachel McAdams in Rooney Mari, a sta ju obe zaradi različnih vzrokov zavrnili.

• Naomie Harris in Keira Knightley sta bili soigralki že v pustolovskih spektaklih Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja (2006) in Pirati s Karibov: Na robu sveta (2007).


Napovednik filma Skrita lepota:

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije preko optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD ready TV sprejemnik.

Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

Ne spreglejte