Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 9. 2022,
8.38

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

2

Natisni članek

oboževalci koncert Črna gora Tony Cetinski

Četrtek, 1. 9. 2022, 8.38

1 leto, 8 mesecev

Priljubljeni hrvaški pevec razočaral svoje oboževalce v Črni gori

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

2

Tony Cetinski | Po odzivih oboževalcev se je na družbenih omrežjih oglasil tudi Cetinski, ki je zapisal, da je šlo za nesporazum. | Foto Mediaspeed

Po odzivih oboževalcev se je na družbenih omrežjih oglasil tudi Cetinski, ki je zapisal, da je šlo za nesporazum.

Foto: Mediaspeed

Triinpetdesetletni hrvaški pevec Tony Cetinski je na nedavnem koncertu v Črni gori razočaral številne oboževalce. Nastopil je v sklopu prireditve Poletje z zvezdami. V nekem trenutku je občinstvo nagovoril z besedami: "Ker je koncert plačala Turistična organizacija Črne gore, ne vi, vam nocoj ne bom zapel svojih treh največjih uspešnic."

Občinstvo je sprva mislilo, da gre za šalo, ki jih Cetinski na svojih nastopih pogosto izreče, a se na oder ni več vrnil. Ko so izvedeli, da se pevec ne bo vrnil, so bili šokirani, svoje nezadovoljstvo pa delili na družbenih omrežjih. "To je neprofesionalno vedenje in nespoštovanje občinstva, ki je prišlo poslušat tvoje pesmi", "Sramota", so razočarani zapisali njegovi oboževalci.

"Šlo je za nesporazum"

Po odzivih oboževalcev se je na družbenih omrežjih oglasil tudi Cetinski. Dejal je, da je šlo za nesporazum: "Zahvalil bi se čudovitemu občinstvu in turistični zvezi mesta Bar, ki so takoj razumeli, da je šlo za tehnično napako in da nikoli ne bi skrajšal koncerta, kaj šele žalil občinstva in organizatorjev. Prišlo je do tehnične napake. Tonski mojster ni razumel, da je moj odhod z odra le šala, zato je predvajal glasbo, ki je nakazala konec koncerta," je zapisal.

Dodal je: "Jaz sam in moja skupina se opravičujemo za nesporazum. Vse vas imam rad, vidimo se na enem od naslednjih koncertov." Da je šlo za nesporazum, je potrdil tudi glavni organizator koncerta, ki je Tonya označil za "carja".

Pevec se je pred kratkim sicer odločil za presaditev las. Kot kaže, se je odločil vrniti k svojim kodrom, po katerih je bil prepoznaven na začetku svoje kariere.

Tony Cetinski
Trendi Bodoči dedek Tony Cetinski ponosno delil fotografijo ultrazvoka: Čakamo te
tony cetinski
Trendi Tony Cetinski sporočil, da je postal dedek
Tony Cetinski
Trendi Tony Cetinski si je dal presaditi lase

 

Ne spreglejte