Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 10. 2023,
7.40

Osveženo pred

6 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,70

Natisni članek

koncert Ed Sheeran

Ponedeljek, 23. 10. 2023, 7.40

6 mesecev, 1 teden

Ed Sheeran prihaja v Zagreb

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,70
Ed Sheeran | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Britanski pop glasbenik Ed Sheeran bo 10. avgusta prihodnje leto nastopil na zagrebškem Hipodromu. V hrvaški prestolnici se bo ustavil v okviru svoje turneje + - = % x oz. Mathematics, gre pa za njegov prvi koncert na Hrvaškem. Vstopnice bodo v prodaji od četrtka.

"Prihod Eda Sheerana v Zagreb prihodnje poletje je rezultat uspešnega sodelovanja mesta Zagreb in njegove ekipe. Veseli nas, da bomo prebivalcem lahko ponudili vrhunski spektakel, v katerem verjamem, da bodo uživali," je sporočila načelnica oddelka za kulturo in civilno družbo v zagrebški mestni upravi Emina Višnić.

Odlično sodelovanje z mestom Zagreb je izpostavil tudi Ewald Tatar iz podjetja Barracuda Music, ki bo Sheerana pripeljalo v Zagreb. "Izjemno nas veseli, da nam bo uspelo pripeljati velik šov na prostem takšne mednarodne zvezde v Zagreb," je dejal. Obenem je izrazil upanje, da bo to samo začetek za prihodnje projekte v Zagrebu in na Hrvaškem.

Največji koncert v ZDA doslej, poslušalo ga je več kot 89 tisoč ljudi

Sheeranova turneja trenutno podira rekorde v Severni Ameriki. Na stadionu MetLife v New Jerseyju je namreč nastopil pred največjim številom obiskovalcev, kar se jih je kadarkoli zbralo na katerem od koncertov v ZDA. Bilo jih je več kot 89 tisoč.

Svoje turneje ni po naključju naslovil po matematičnih znakih. Prvi album, ki ga je objavil leta 2011, je nosil naslov +. Sledil je album x oziroma znak za množenje iz leta 2014. Leta 2017 je izdal album, ki ga predstavlja znak za deljenje %. Na njem je tudi Sheeranova najbolj priljubljena pesem Shape of You.

Leta 2019 je sledil album No.6 Collaborations Project, dve leti kasneje še =, ki predstavlja znak za enačaj, letos pa še dva, in sicer –, ki predstavlja znak za odštevanje, in Autumn Variations.

Oglejte si še:

Joker Out Stožice
Trendi Joker Out v razprodanih Stožicah poskrbeli za velik spektakel #video
Ne spreglejte