Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Ponedeljek,
14. 11. 2016,
9.56

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

Natisni članek

London tenis Novak Đoković

Ponedeljek, 14. 11. 2016, 9.56

6 let, 6 mesecev

Novinarji spet provocirali Đokovića: "Vi ste neverjetni" #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90
Novak Đoković | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Novak Đoković je na finalnem turnirju v Londonu v prvem dvoboju po treh nizih premagal Avstrijca Dominica Thiema. Srbu so britanski novinarji spet zastavljali provokativna vprašanja in bolj kot ne je jasno, da ima Nole počasi tega že dovolj.

Novak Đoković nedeljskega dvoboja ni začel najbolje. Proti mlademu Avstrijcu je prvi niz izgubil po podaljšani igri. Po končanem nizu je Beograjčan izgubil živce in žogico besno poslal med gledalce. Na novinarski konferenci je bilo o tem incidentu kar nekaj vprašanj in govora.

"Lahko bi tudi sneg padal"

"Vi ste neverjetni, vedno pobirate te stvari," so bile prve besede drugega igralca sveta, potem ko ga je novinar vprašal, ali ga ne skrbi, da bi ga njegovo obnašanje lahko drago stalo. Novinar ga je pozneje opozoril, da bi lahko z žogico nekoga resno poškodoval. "Lahko bi se to zgodilo. Lahko bi tudi sneg padal v areni O2, pa ni," je na to odgovoril varovanec Borisa Beckerja.

Dialog med novinarjem in Srbom se še zdaleč ni končal. "Ali sem edini igralec, ki kaže frustracije na igrišču? Želite to povedati? Ni bilo prvič, da sem to naredil," je med drugim dejal Đoković.

"Vedel sem, da bo nekaj začetnih iger v drugem nizu pomembnih." | Foto: Guliverimage/Getty Images "Vedel sem, da bo nekaj začetnih iger v drugem nizu pomembnih." Foto: Guliverimage/Getty Images

 

Predvsem je bil zadovoljen z drugim nizom

Đoković je nato nekaj besed namenil uvodnemu dvoboju, ki ga je dobil po treh nizih. "Čeprav sem izgubil prvi niz, nisem naredil veliko napak. Njegova igra v prvem nizu je bila zelo dobra. Vedel sem, da bo nekaj začetnih iger v drugem nizu pomembnih. Pozneje sem se počutil veliko bolj udobno. Nasprotnik je začel delati več napak, ki sem jih izkoristil. Mislim, da sem še posebej v drugem nizu zelo dobro igral, prav tako v tretjem," je povedal Đoković ki bo v torek igral proti Francozu Gaelu Monfilsu.

Ne spreglejte