Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 4. 2024,
9.00

Osveženo pred

2 tedna, 6 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,68

Natisni članek

Nexe Našice RK Gorenje Velenje Marko Bezjak

Sreda, 10. 4. 2024, 9.00

2 tedna, 6 dni

Ne opravičujejo 37-letnikovega dejanja, a mu stojijo ob strani

Gorenje Velenje: Bezo je srčen, skromen in pošten

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,68
Marko Bezjak | "Bezo je srčen, skromen, delaven, borben in predvsem pošten," so zapisali pri RK Gorenje Velenje, ki je 37-letnemu reprezentantu stopil v bran. | Foto Guliverimage

"Bezo je srčen, skromen, delaven, borben in predvsem pošten," so zapisali pri RK Gorenje Velenje, ki je 37-letnemu reprezentantu stopil v bran.

Foto: Guliverimage

Po dogajanju na rokometni tekmi med RK Nexe Našice in RK Zagreb, v katerega je bil vpleten nekdanji slovenski reprezentant Marto Bezjak ter ki je dvignilo veliko prahu, so se oglasili pri nekdanjem klubu Bezjaka RK Gorenje Velenje. Čeprav 37-letnikovega dejanja ne opravičujejo, so mu izkazali podporo in poudarili, da gre za srčnega, skromnega, delavnega, borbenega, predvsem pa poštenega človeka.

Magdeburg Marko Bezjak
Sportal Marku Bezjaku po škandalu na Hrvaškem grozi konec kariere

"Kar se je zgodilo na tekmi v Našicah, vsekakor ne sodi na rokometno igrišče in takšnih dejanj nikakor ne toleriramo. Hkrati Marka Bezjaka zelo dobro poznamo in vemo, kakšen človek je, zato verjamemo, da si v teh trenutkih zasluži našo podporo," so na družbenem omrežju zapisali pri nekdanjem Bezjakovem klubu RK Gorenje Velenje in nekdanjemu članu izkazali podporo.

"Bezjaka krasijo borbenost, srčnost in predvsem mirnost, že ob prihodu v naš klub je hitro pokazal, da ima lastnosti in vrednote velikega športnika, ter hitro postal steber ekipe in ključni člen rumeno-črnih ... Njegova rokometna veličina govori sama zase. Ne glede na dejanje, ki ga nikakor ne opravičujemo, lahko potrdimo, da je Bezo srčen, skromen, delaven, borben in predvsem pošten," so med drugim še zapisali v daljši objavi na družbenem omrežju, ki si jo v celoti lahko preberete v nadaljevanju.

Bezjak je na obračunu, na katerem ni manjkalo kritik na račun sojenja, tik pred iztekom prvega polčasa ob odhodu z igrišča udaril delegata srečanja, ki je pozneje padel na tla. Slovenec je do nadaljnjega suspendiran za 30 dni, na Hrvaškem pa napovedujejo, da ga čaka huda kazen.

Preberite še:

Gorenje Velenje veselje
Sportal Vodilni Trebanjci le do remija, Gorenje igra šele maja
Marko Bezjak
Sportal Škandal na Hrvaškem, v glavni vlogi pa Slovenec Marko Bezjak #video
Ne spreglejte