Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 6. 2016,
8.59

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Festival Ljubljana Ljubljanski maratona Tilia nagradna igra Predani korakom

Petek, 17. 6. 2016, 8.59

6 let, 7 mesecev

#PredaniKorakom: zdrav duh v zdravem telesu

Oglasno sporočilo

Foto: Tilia

Projekt Predani korakom v letošnjem letu pod isto streho združuje tako največjo tekaško prireditev, Ljubljanski maraton, kot največji kulturni dogodek v Sloveniji, Festival Ljubljana. Skupaj z ambasadorjem Jernejem Šugmanom spodbuja uravnotežen življenjski slog – v duhovnem in telesnem smislu. Z malce sreče lahko dogajanje ob odprtju Festivala Ljubljana doživite tudi sami.

Vsakdo, ki podari svoje korake, podpre tudi dobrodelno noto projekta Predani korakom. V zadnjih dveh letih zbiranja tekaških korakov, smo zbrali več kot 500 milijonov korakov, kar je dovolj, da bi lahko skupaj premagali razdaljo od Zemlje do Lune! Zavarovalnica Tilia namreč v sklopu projekta vsako leto podari 15 tisoč evrov za dober namen. Letos bodo vsa zbrana sredstva porabljena za organizacijo poletnih delavnic in produkcijo otroške gledališko-plesne prireditve Predani korakom za gibalno ovirane otroke.

Novost: leta 2016 podarjamo tudi kulturne korake prek družbenih omrežij

Kot je ugotovil ambasador projekta, dramski igralec Jernej Šugman, telesno gibanje vendarle ni vse. V iskanju duhovnega in telesnega ravnovesja so projektu pridružili še kulturni del in k sodelovanju povabili Festival Ljubljana. Slogan projekta je postal Zdrav duh v zdravem telesu.

Letos lahko tako z obiskom gledališke predstave, obiskom koncerta ali katerekoli druge kulturne aktivnosti, ki po vašem mnenju krepi duha, prispevate korake za dober namen. S preprosto objavo na Instagramu ali Twitterju in pripisom značke #PredaniKorakom podarite 12.500 korakov, ki pripomorejo k skupnemu cilju – zbrati sredstva za dober namen!

 | Foto: Tilia Foto: Tilia

Nagradne igre in pestro dogajanje ob Festivalu Ljubljana

Poletno vročico na različnih lokacijah po Ljubljani dviguje dogajanje v okviru Festivala Ljubljana, ki se začne 27. junija. Slovesno odprtje obeta vrhunski dogodek, ko bomo imeli med drugim priložnost videti ter slišati opernega pevca svetovnega formata, urugvajskega basbaritonista Erwina Schrotta.

S sodelovanjem v nagradni igri, ki poteka med 14. junijem in 22. junijem, pa lahko del vrhunskega dogajanja postanete tudi sami. Do 22. junija podarite kulturne korake in objavite kakršnokoli kulturno aktivnost na družbenih omrežjih (Facebok, Twitter, Instagram) s pripisom #PredaniKorakom in oznako @PredaniKorakom. Z malce sreče si lahko prislužite dve brezplačni vstopnici za odprtje 64. Festivala Ljubljana. Prepričajte komisijo na čelu z Jernejem Šugmanom in si oglejte spektakel v živo!

Tamkajšnje dogajanje bo popestril tudi t. i. Selfie box, kjer se boste lahko fotografirali na zabaven in domiseln način. Z objavo te fotografije na družabnih omrežjih in pripisom #PredaniKorakom pa boste sodelovali v nagradnem žrebanju za vstopnice, ki vam bodo omogočile brezplačen ogled drugih zanimivih prireditev v sklopu Festivala Ljubljana.

Ne spreglejte