Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Torek,
16. 8. 2016,
10.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,20

3

Natisni članek

NK Olimpija NK Olimpija Nenad Protega Miha Zajc

Torek, 16. 8. 2016, 10.00

6 let, 6 mesecev

Nenad Protega o kadrovanju

V Olimpiji še kakšna okrepitev? Odhodov zagotovo ne bo.

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,20

3

Do konca poletne nogometne tržnice sta še dva tedna. Bo slovenski prvak Olimpija še kaj kadroval? "Prihodi so mogoči, odhodi zagotovo ne," pravi glavni kadrovik Ljubljančanov Nenad Protega.

O tem, kaj si športni direktor Olimpije po nedeljskem šokantnem porazu v Stožicah proti velenjskemu Rudarju misli o trenerju Rodolfu Vanoliju in njegovi morebitni zamenjavi, smo pisali že včeraj. Italijan bo, vsaj za zdaj, ostal na klopi Olimpije, je potrdil tudi njen predsednik Milan Mandarić.

Kaj pa kadrovanje? Se po prihodih Etiena Velikonje, Andraža Kirma, Danijela Miškića, Lea Ejupa in Djordjeta Crnomarkovića obeta še kašen? "Bomo videli. Morda pride še kdo, a za zdaj smo z igralskim kadrom, ki ga imamo na voljo, zadovoljni. Bolj kot novi prihodi nas zanima to, da bodo igralci, ki so tukaj zdaj, pokazali to, česar so sposobni. Zagotovo več, kot kažejo v zadnjem času," je povedal Nenad Protega in zagotovil, da novih odhodov (klub so poleti zapustili Miroslav Radović, Matic Fink in Martin Mimoun) zagotovo ne bo.

Trenutno najbolj vroč nogometaš Olimpije Miha Zajc zagotovo ostaja v Ljubljani. | Foto: Trenutno najbolj vroč nogometaš Olimpije Miha Zajc zagotovo ostaja v Ljubljani.

Miha Zajc ostaja v Olimpiji

"Ne, kje pa. Izhodna vrata kluba so zaprta," je odločno dejal športni direktor Olimpije in potrdil, da zagotovo ostaja tudi Miha Zajc. Slovenski reprezentant, ki je najbolj zanimiv tujim oglednikom in ga pri sobotnem porazu proti Rudarju ni bilo niti na klopi ljubljanskega prvoligaša. Zato je marsikdo menil, da je tik pred odhodom, a mladi vezist ni igral zato, ker je poškodovan.

"Ne gre za nič hujšega, morda bi lahko igral že proti Rudarju, a se je trenerski štab odločil, da raje ne bo tvegal," je povedal o 22-letnem obetavnem nogometašu, ki naj bi bil v soboto, ko Olimpijo čaka prvenstveni derbi proti Domžalam na njihovih tleh, že nared za igro.

Ob njem imata zdravstvene težave še vratar Nejc Vidmar, ki letos zagotovo ne bo več igral, in vezist Nik Kapun, ki ga navijači prav tako ne bodo videli še nekaj časa. Še vsaj mesec in pol.

Nekaj težav ima tudi povratnik po poškodbi Rok Kronaveter, a pri najboljšem posamezniku prejšnje prvenstvene sezone naj ne bi šlo za nič hujšega. Nekaj težavic se je pojavilo predvsem zaradi utrujenosti, pravijo v zdravniški službi Ljubljančanov.

Ne spreglejte