Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 4. 2013,
13.55

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sašo Udovič

Torek, 16. 4. 2013, 13.55

8 let

Sašo Udovič: Mali nogomet združuje ljudi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Športni navdušenec in legendarni nogometaš, Sašo Udovič, kot ambasador SiOL POKAL-a ponosno podpira družbeno-odgovorno noto projekta. Navdušuje ga tudi sama ideja tekmovanja.

"Včasih se je mali nogomet veliko igral in veseli me, da SiOL POKAL to malonogometno vzdušje spet oživlja. Gre za super šport, ki nudi tako priložnost za druženje kot zabavo, in prav je, da se v Sloveniji to obuja," je SiOL POKAL pohvalil Sašo Udovič, znan kot član slovenske zlate generacije pod vodstvom Srečka Katanca, s katero je nastopil na evropskem prvenstvu 2000. "Ni treba biti profesionalec, da lahko sodelujete. Zato vas pozivam, da poskusite in se pomerite na enem izmed lokalnih turnirjev SiOL POKAL-a. Nagrade so lepe; tudi sam bi si z veseljem ogledal finale lige prvakov 2014 v Lizboni," k čim večjemu številu prijav in ogledu napetih tekem poziva Udovič.

Udovič je tudi podpornik družbeno-odgovorne note projekta: "V čast in veselje mi je, da sva skupaj z Marinkom Galičem ambasadorja SiOL POKAL-a." Nogometni tabor za varovance Botrstva ZPM Ljubljana Moste–Polje, ki ga bo organiziral Telekom Slovenije v sodelovanju z NZS, je po njegovem mnenju "odlična priložnost, da se mladi – tako dečki kot deklice – spoznajo z nogometom. Mogoče prav trening s kakšnim znanim trenerjem ali igralcem rodi novo nogometno zvezdo, ki brez te podpore ne bi bila ustvarjena."

Udovič ta vikend obiskal SiOL POKAL v Krškem

Udovič je družbeno-odgovorno noto SiOL POKAL-a skupaj s tekmovalci in navijači podprl tudi z obiskom krškega turnirja pretekli vikend, kjer je tekmovalno vzdušje in vreme pričaralo pravo nogometno pravljico. Vstopnico za finale si je s pošteno igro in najboljšim strelcem priborila ekipa KMN Hangover. Z dvema goloma prednosti je premagala ekipo KIWI, tretjeuvrščeni pa so bili tekmovalci iz ekipe MyKiss.

Zmagovalcem sta čestitala tudi Samo Ošina, vodja Službe za zunanje prodajne kanale iz Telekoma Slovenije, in Vinko Hostar, Predsednik Zveze prijateljev mladine Krško. Ošina je bil navdušen na igro v Krškem: "Mali nogomet je tisto, kar se dejansko lahko igra na vsakem vaškem igrišču, in to, kar smo danes videli, je prava stvar. Moštva so bila srčna, močno so se borila."

Hostar je kot nogometni navdušenec, ki redno spremlja Ligo prvakov, izrazil zahvalo Telekomu Slovenije in NZS za humanitarno noto projekta: "Nogomet je pri mladih popularen šport. S poletim taborom bomo mladim, ki bi drugače ostali doma, omogočili, da bolje spoznajo nogomet in se pri tem družijo s svojimi vrstniki."

Ne spreglejte