Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
22. 6. 2020,
19.30

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,37

6

Natisni članek

Antonio Filippini Ivan Cvetković izbor z družabnih omrežij Pedri Gonzalez Georgina Rodriguez VAR Sadio Mane Andy Carroll Pamela Anderson

Ponedeljek, 22. 6. 2020, 19.30

3 leta, 10 mesecev

Izbor z družabnih omrežij (22. junij)

Kaj imajo skupnega sredinci, kotna zastavica in Pamela Anderson?

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,37

6

Odgovor je jasen, prav vse boste našli v tokratnem Sportalovem izboru z družabnih omrežij. Kje in v kakšnem kontekstu pa si pobrskajte sami. 

Izbor z družabnih omrežij je rubrika, v kateri na Sportalu vsak ponedeljek zvečer ponudimo nabor desetih zanimivih dogodkov iz nogometnega sveta v zadnjem tednu, ki jih najdemo ob brskanju po družabnih omrežjih. Nabor kratkih novičk, zbranih na enem mestu, je nastal v želji, da se izognemo poplavi novic s senzacionalističnimi naslovi, ki vse bolj zapolnjujejo današnji medijski svet.

Kako je to sploh mogoče?

Po več kot treh mesecih premora se je pretekli teden nogomet vrnil tudi na angleške zelenice. Že na prvi tekmi smo bili priča odpovedi tehnologije. Šlo je za sredin obračun med Aston Villo in Sheffield Unitedom, ko je na celi črti odpovedala tako tehnologija za prečkanje golove črte kot tudi VAR.

Po prostem udarcu Oliverja Norwooda se je vratar Ville Orjan Nyland z žogo zvrnil v gol, žoga je s celotnim obsegom prečkala golo črto, a ura sodnika Michaela Oliverja se ni oglasila in zadetka ni bilo. Njegove napake ni popravil niti VAR, zato je bil Sheffield po tekmi naravnost ogorčen. 

"Toliko denarja se vrti v tej igri, zato se take stvari ne bi smele dogajati," je po srečanju "bruhal ogenj" nesojeni strelec Norwood, ki se je zavedal, da ne more ničesar spremeniti.

Kaj menite o VAR?

  • Bil/a sem velik/a pristaš/ica, a nikoli ni nisem mislil/a, da bo še vedno toliko napak.
    70,73 %
    418 glasov
  • VAR? Naj ga že ukinejo. Naredil je več škode kot koristi.
    16,92 %
    100 glasov
  • Nikoli še nisem slišal/a za VAR.
    12,35 %
    73 glasov
Oddanih 591 glasov

Nemec v solzah udaril po vodilnih možeh lige

Legendarni nemški klub Dynamo Dresden je po vnovičnem zagonu drugoligaškega tekmovanja v 20 dneh odigral kar osem tekem, kar naj bi bil glavni razlog, da jim ne kaže dobro. Dresden je zmagal le na dveh tekmah, kar petkrat pa je izgubil, zato se po porazu s Kielom branilec ekipe Chris Lowe ni mogel več zadržati. 

"Vodstva lige ne briga za nas. Mi bomo tisti, ki bomo plačali ceno njihovega sra***," je udaril naravnost jezni in čustveni Lowe in povedal, kaj si misli, o nehumanem sporedu.

Dresden, kljub nedeljski zmagi nad Sandhausnom, nima več možnosti za obstanek, saj ima Karlsruher, ki je na 16. mestu, tri točke prednosti in tudi za 14 zadetkov boljšo razliko v golih.

Nov videz Angleža nasmejal vse

Napadalec Newcastla Andy Carroll je bil v nedeljo osrednja tema pogovorov na družabnih omrežjih. Angleški orjak, ki je zaslovel po tem, ko ga je Liverpool leta 2011 kupil za kar 50 milijonov evrov, je na tekmi proti Sheffieldu vstopil v zadnjih minutah, ko so srake že vodile s 3:0. Carroll je ob prihodu na tekmo s svojim novim videzom nasmejal prav vse. Zanimivo pobrita brada je postala pravi hit na družabnih omrežjih.

Nič čudnega, da so ga opazili pri Barceloni

Mladi, komaj 17-letni napadalec Las Palmasa, Pedri Gonzalez je minuli konec tedna pokazal svoje dobro nogometno znanje. Na tekmi druge španske lige je z odličnim preigravanjem najprej osmešil branilca Luga, nato pa še Rubena Castra, ki mu ni bilo težko zadeti in odločiti srečanje (1:0).

Še bolj, kot navijači Las Palmasa, pa so bili ob potezi mladega Španca navdušeni pristaši Barcelone, saj bo v prihodnji sezoni Pedri oblekel dres katalonskega velikana. Barcelona bo zanj odštela le pet milijonov evrov.

Komedija v Srbiji

Naslednji posnetek prihaja iz Srbije. Nogometaši Javorja iz Ivanjice so na domačem stadionu s kar 5:0 "razbili" Inđijo, a to ni bilo tisto, kar se je po tekmi govorilo, pač pa komična scena, ki se je na koncu celo končala z zadetkom 1:0.

V želji, da bi kar se da hitro izvedel kot, je Ivan Cvetković brcnil v zastavico in se zakotalil po tleh. Kljub vse prej kot posrečeni potezi, je zbral pogum in moč, da se je pobral in žogo spravil do Lazarja Nikolića, ta pa je poslal lep predložek do Ivana Rogača, ki je lepo zadel z glavo in napovedal odličen dan za navijače Javorja.

Princeska na vrhu bale

Boljša polovica nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez je zavetje bogate vile zamenjala za obisk kmetije, kjer je zelo uživala. Vse skupaj je ovekovečila tudi z zanimivo fotografijo na bali sena in v družbi traktorja. "Kmetica," je ob fotografiji zapisala španska manekenka, ki skupaj s portugalskim superzvezdnikom vzgaja štiri otroke. Enega mu je rodila tudi sama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Granjera 🐎 ❤

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Zvezdnik Liverpoola pozabil poklekniti

Težko je reči, ali je to smešno ali ne, saj gre vendarle za globalno akcijo, ki se zavzema za enakopravnejšo obravnavo temnopoltih,  a vseeno gre za prizor, ob katerem je težko ostati resen. Mogoče bi bilo drugače, če bi to storil, kakšen zadrt Anglež iz Stoka, a glavna zvezda posnetka je senegalski zvezdnik Sadio Mane.

Na nedeljskem derbiju med Evertonom in Liverpoolom so se dogovorili, da bodo po prvem sodnikovem žvižgu vsi pokleknili in na ta način izrazili podporo temnopoltim, a Senegalec je na vse skupaj očitno pozabil in kot blisk zdirjal na polovico Evertona. Ko je videl, da nekaj ni v redu, se je hitro vrnil in pokleknil še sam.

Fotografija šokirala Rusijo, sredinec je bil namenjen tudi Slovencu

Nogometaši Sočija, kjer si kruh služi tudi slovenski reprezentant Miha Mevlja, so v preteklih dneh poželi veliko pozornosti. Ne zaradi visoke zmage - v petek so Rostov "razbili" s kar 10:1 - pač pa zaradi nespoštovanja fair playa. Rostov je moral zaradi pozitivnih primerov okužbe s koronavirusom v prvi ekipi na gostovanje oditi z mladinci, ki pa jih je domače moštvo brez milosti na koncu ponižalo. 

"Številni podporniki našega kluba, ki ne govorijo rusko, res ne morejo razumeti, kako se je lahko tekma končala z rezultatom 10:1. Radi bi razložili. Kar šest igralcev našega kluba se je okužilo s koronavirusom, zato je morala iti celotna ekipa v karanteno. Nogometni klub Soči je zavrnil našo ponudbo o preložitvi tekme in ravno zaradi tega so morali na tej tekmi igrati mladi igralci, stari od 16 do 19 let," so zapisali na klubski strani.

Kaj si o potezi Sočija mislijo žene nogometašev Rostova, so pokazale s pomenljivo fotografijo in zapisale. "Čestitke za zmago," ter z nasmehi na obrazih pokazale sredinec. Na fotografiji, ki je v Rusiji dvignila veliko prahu, je tudi soproga trenerja ekipe Valerija Karpina, fotografijo pa je objavila žena vratarja Sergeja Pesjakova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Поздравляем победителей! @pfcsochi

A post shared by Ксения Песьякова (@ksenia_peso) on

Njegove solze ganile celotno Italijo

Koronavirus je v Italiji vzel skoraj 35 tisoč življenj, zato ne čudi, da so bližnje izgubili tudi nekateri nogometaši in nogometni delavci, eden izmed njih je tudi trener Livorna Antonio Filippini, ki se v minuti molka v spomin vseh preminulih, ni mogel zadržati in glasno zajokal. Italijanski nogometni trener je namreč pred tedni zaradi covida-19 izgubil svojo mamo.

Legendarna Pamela Anderson - zver v postelji

Poredni ruski nogometaš Aleksander Kokorin, ki je bil še pred letom dni zaradi hudega incidenta v zaporu, si pri Sočiju deli slačilnico z nekdanjim francoskim reprezentantom Adilom Ramijem, ki se je krajši čas videval s slovitim seks simbolom Pamelo Anderson.

Kororin je v Youtube pogovoru priznal, da je vse v slačilnici zanimala, kakšna je Pamela v postelji, Adil pa jim je očitno z veseljem odgovoril. "Rami nam je o Pameli povedal nekaj zelo žgečkljivih podrobnosti, najbolj pa nas je zanimalo njuno življenje med rjuhami. Povedal je, da je bila neuničljiva in da sta lahko seksala tudi 12-krat na noč," je v pogovoru na kanalu Alexandra Aliyeva razkril Kokorin.

Rami in Pamela že dolgo nista več skupaj. Razšla se nista nič kaj prijateljsko. Zdaj že 52-letna Američanka je nekdanjega branilca Valencie, AC Milana in Seville označila za bolestno narcisoidno osebo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jasmindotcom 🌸 fire ...

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson) on

Ne spreglejte