Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 9. 2013,
14.27

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 2. 9. 2013, 14.27

8 let

Jezni ptiči osvojili Ljubljano

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Po poletnem premoru se je s turnirjem v Ljubljani nadaljeval SiOL pokal, malonogometno tekmovanje, ki poteka po vsej Sloveniji. Rekreativci so se tokrat za žogo podili na Rudniku.

Pred nakupovalnim centrom Supernova Ljubljana Rudnik je bilo pestro že v soboto, ko so bile na sporedu predtekmovalne tekme, od zgodnjega nedeljskega popoldneva pa je šlo zares. Najprej četrtfinalne tekme, potem polfinala, tekma za tretje mesto in za konec veliki finale, v katerem je ekipa Angry Birds (jezni ptiči, op.p.) opravila z moštvom Tupamaros, v kateri ni manjkalo nekdanjih nogometašev, predvsem iz kodeljevskega Slovana. V finalu so Jezni ptiči s 3:1 odpravili nasprotnika in zasluženo prišli do zmage, zaradi katere bodo že konec tega meseca spet na delu. Prislužili so si namreč vstopnico za veliki finale, zaključni turnir SiOL pokala, ki bo 28. in 29. septembra na Kongresnem trgu v Ljubljani, , kjer se bodo zmagovalci lokalnih turnirjev potegovali za glavno nagrado – ogled finala UEFA Lige prvakov 2014 v Lizboni za celo ekipo. Pred tem pa bo zadnji lokalni turnir SiOL POKAL-a potekal še na Ptuju pri Mercator centru Ptuj Supermesto, 14. in 15. septembra.

Najboljši strelec tokratnega turnirja je bil Aleksander Kranjc iz ekipe RRD, ki je tekmovanje končala na četrtem mestu, najboljši posameznik turnirja pa je pričakovano postal član zmagovalne ekipe Jure Erazem. Ne le tekme ekip, ki so se prijavile, gledalci so si lahko tokrat na Rudniku ogledali tudi tekmo med medijskima ekipama Planet TV in Planet SiOL.net, na kateri ni manjkalo znanih obrazov. Nekoliko presenetljivo zlahka so zmagali predstavniki slednje, ki so že kmalu po prvem sodnikovem žvižgu prejeli gol, nato pa prišli do velikega preobrata in se ob koncu tekme, ki je minila v sproščenem vzdušju, veselili zmage s 14:1. Tudi člana glasbene skupine Zebra Dots so začinili turnir, in sicer z branjenjem strelov obiskovalcev, ki so se prijavili za tekmovanje. Bilo je zabavno in veselo.

Ne spreglejte