Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 9. 2013,
19.24

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 27. 9. 2013, 19.24

7 let, 12 mesecev

SiOL POKAL: Veliki finale se bo v celoti izvedel v soboto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Po podatkih Agencije RS za okolje nam v nedeljo v Ljubljani vreme ne bo naklonjeno, zato bo turnir v malem nogometu - SiOL POKAL, v celoti na sporedu v soboto, 28. septembra, od jutranjih ur dalje.

Vreme je nepredvidljivo. Čeprav pregovor pravi, da tisti, ki neprestano opazuje oblake, nikoli ne opravi žetve, želimo organizatorji 12 zmagovalcem malonogometnih turnirjev, ki so se prek leta zvrstili po vsej Sloveniji omogočiti veličasten in varen zaključek vseslovenskega turnirja s finalom, kot si ga zaslužijo najboljši. Po uradnih informacijah nam namreč neugodna vremenska napoved za prihajajočo nedeljo žal ne omogoča kakovostne, predvsem pa varne organizacije malonogometnega turnirja. Organizatorji menimo, da si tekmovalci za nepozabni užitek, edinstveno doživetje in prvovrstno druženje zaslužijo lepše vremenske razmere. V ta namen bomo celoten tekmovalni del programa, ki je bil načrtovan v nedeljo, izvedli en dan prej, torej že v soboto, 28. septembra. Zato moramo odpovedati celoten glasbeni program, načrtovan za soboto in nedeljo.

Vabimo vas, da se velikim finalistom spremembi navkljub skupaj z nami poklonite v finalnem navijanju in druženju na Kongresnem trgu v soboto, 28. septembra med 9. in 22. uro, ko se bo zvrstil veliki finale najboljšega in največjega vseslovenskega tekmovanja v malem nogometu. Tekme bodo popestrile revijalne tekme estradnikov, nogometnih legend in nogometnih podmladkov, nastopi Zmajčic, Monotheistov in plesne skupine Kazina. Poskrbljeno bo tudi za zabavo najmlajših.

Verjamemo, da vas malonogometne navdušence in vse podpornike zdrave zabave, ki vas v Sloveniji ni malo, sprememba termina ne bo odvrnila od malonogometne zabave na Kongresnem trgu v Ljubljani in odlične priložnosti za druženje s prijatelji. Vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 28. septembra, že od jutranjih ur dalje.

Aktualno dogajanje in ekskluzivne vsebine lahko spremljate na www.facebook.com/siolpokal.

Več informacij in celoten program najdete na www.siolpokal.si.

Hvala za razumevanje in objavo spremembe programa.

Ne spreglejte