Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Torek,
3. 9. 2013,
17.56

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 3. 9. 2013, 17.56

7 let, 12 mesecev

Odlična organizacija, lepe hostese …

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Kdo so bili junaki malonogometnega turnirja za SiOL pokal, ki je bil na sporedu minuli konec tedna na Rudniku v Ljubljani?

Zmagovalci so bili fantje iz ekipe z zanimivim imenom, Angry Birds. Zanimivo, najboljši strelec pa ni prišel iz njihovih vrst, pač pa je največ golov na turnirju zabil najbolj učinkoviti napadalec ekipe RRD, ki ej tekmovanje končala na četrtem mestu, ki očitno ni bil obremenjen s tem, koliko golov je zabil, zato je bil ob koncu turnirja presenečen. ''Ko so me obvestili, da sem najboljši strelec, sem bil malce presenečen. Vedel sem, da sem zabil kar nekaj golov, a se z nagrado nisem obremenjeval. Ekipa je bila dobra, na koncu pa je vedno nekdo tisti, ki zabije največ golov, kar prinese naziv najboljšega strelca,'' je povedal Aleksander Kranjc, ki je zabil kar trinajst golov.

Na finale se bodo dodatno pripravili

Najboljši posameznik turnirja je pričakovano član zmagovite ekipe Angry Birds. ''Vsak si želi postati najboljši, meni je uspelo, zato se počutim super. Ob sebi sem imel odlične soigralce, imel sem tudi nekaj sreče in sem prišel do izraza,'' je razložil Jure Erazem, ki je bil med najboljšimi tudi na finalni tekmi, ko je s soigralci z rezultatom 3:1 premagal ekipo Tupamaros. ''Finale je bil napet, a sreča je bila na koncu na naši strani. Z razpletom smo seveda zelo zadovoljni,'' je nadaljeval in dodal: ''V ekipi smo zbrani prijatelji, ki se družimo tudi z nogometom in nekajkrat letno odigramo turnirje. Na finalni turnir SiOL pokala, na katerega smo se uvrstili, se bomo prav gotovo pripravili s še kakšnim turnirjem, na katerem bomo nastopili.'' Za konec še nekaj besed o samem turnirju, na katerem so šli tokrat do konca in si prislužili denarno nagrado ter možnost, da se potegujejo za končno zmago, ki bi jim prinesla ogled velikega finala lige prvakov, ki bo prihodnje leto v Lizboni. ''SiOL pokal je najbolje organiziran turnir od vseh, na katerih smo do zdaj nastopili. Škoda, da podobnih turnirjev ni več,'' je pohvalil organizatorje tekmovanja, ki je v Sloveniji zaživelo letos.

Malce za nazdraviti, potem pa ...

Za konec beseda še kapetanu najboljše ekipe tokratnega turnirja. ''Igramo prijatelji, ki smo nastopili že na kar nekaj turnirjih in igramo tudi rekreativne lige v Grosupljem in v Ljubljani. Turnir, ki smo ga osvojili tokrat, je prav gotovo največji do zdaj. To je dokaz, da je ekipa, ki je zbrana tukaj, prava,'' je bil navdušen prvi med enakimi pri Angry Birds Boštjan Kastelic. Tudi on je pohvalil organizatorje. ''Organizacija je veliko boljša, kot je na drugih turnirjih. Tudi hostese so simpatične, ne manjka nagradnih iger. Všeč mi je, da je toliko dogajanja, ki spremlja sam turnir,'' je še povedal in za konec razkril, kako bodo s soigralci zapravili denarno nagrado, ki so si jo prislužili s tokratno zmago. ''Denar bo šel za druženje. Malce bomo nazdravili, potem pa bomo videli, koliko ga bo še ostalo,'' je pričakovano odgovoril kapetan najboljše ekipe na turnirju na Rudniku v Ljubljani.

Ne spreglejte