Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 5. 2013,
8.31

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 27. 5. 2013, 8.31

6 let, 7 mesecev

Hitchcockovski finale osrečil ekipo Buc Buc

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Rekreativni igralci malega nogometa so se za bogate nagrade in uvrstitev v finale na rumenem SiOLovem igrišču na odboj potegovali v Novem mestu. Bilo je napeto, gledalci so videli pravi triler.

Najboljšo igro so navijači zagotovo doživeli v času finala, ki je bil po besedah Saše Udoviča pravi triler. Igra med ekipama Buc Buc in Mangras je bila namreč ves čas zelo napeta in polna preobratov. V drugem polčasu je ekipa Mangras v zadnji sekundi zadela gol in izenačila rezultat s 4:4. V prostih strelih je nato z dvema goloma prednosti zmagala ekipa Buc Buc. Tretje mesto na turnirju je osvojila ekipa Suhorobarji, ki je s 5:1 premagala ekipo Tik-tak caffe.

Za najboljšega strelca turnirja je bil proglašen Darko Mihelič iz ekipe Suhorobarji, najboljši igralec turnirja pa je postal David Udovč iz zmagovalne ekipe Buc Buc. Na celotnem turnirju sta padla skupaj 202 gola. Da je bil turnir zelo zanimiv, igra pa na trenutke napeta in ostra, potrjuje tudi število rumenih (15) in rdečih (4) kartonov.

Miha Borse, kapetan ekipe Buc Buc, je dejal, da so v finalu igrali na nož in zasluženo zmagali. K temu je vsekakor pripomogel tudi pravi ekipni duh, ki je vladal med igralci. Člani ekipe že leto in pol skupaj redno trenirajo, se udeležuje turnirjev v okolici in so zato dobro uigrani. Zavedajo se, da bo v Ljubljani septembrski finale velik izziv. "Uspeh za nas je že, da smo prišli do finala. Če na finalnem turnirju tudi zmagamo, bo vse skupaj še toliko lepše", je dodal Borse.

Udovič, ambasador projekta SiOL POKAL in športni direktor NK Krka, je pohvalil organizacijo turnirja in ni skrival zadovoljstva ob tem, da so v Novem mestu zmagali domačini. "Igra je bila na visokem nivoju in zelo razburljiva. Sploh Hitchcockovsko napet finale, ki je postregel z golom v zadnji sekundi in kazenskimi streli," je povedal Udovič. Navdušen je bil tudi nad nastopi plesno-navijaške skupine Daisy Girls in revijalno tekmo domačega nogometnega podmladka, saj so se na igrišču pomerili tudi 9- in 10-letniki, ki trenirajo v NK Krka.

REZULTATI TEKMOVANJA

Ne spreglejte