Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 8. 2013,
14.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 27. 8. 2013, 14.12

8 let

Ne zamudite najboljše nogometne zabave v družbi zvezd

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Konec tedna se bodo na SiOL POKAL-u v Ljubljani pred NC Supernova na Rudniku pomerili ljubitelji malega nogometa. Obeta se nam najboljša nogometna zabava v Ljubljani za vse generacije.

V nedeljo se bosta v revijalni tekmi pomerili ekipi Planet TV in TSmedia, člane glasbene skupine Zebra Dots pa boste lahko obiskovalci izzvali v streljanju na gol. Med navijači bo tudi ambasador SiOL POKAL-a, legendarni nogometaš Sašo Udovič, ki mu boste lahko v nedeljo segli v roko, se z njim fotografirali in z njim poklepetali o nogometu. Ne zamudite edinstvene priložnosti za zabavo in doživite nepozaben konec tedna v družbi prijateljev nogometa.

Po poletnih počitnicah se s še zadnjima lokalnima turnirjema in velikim finalom vrača SiOL POKAL, največji vseslovenski turnir v malem nogometu. Nogometna evforija je od aprila že obiskala Koper, Krško, Kranj, Velenje, Celje, Novo mesto, Domžale, Maribor in Novo Gorico. Uspešno so se končali tudi nogometni tabor in nogometni dnevi v Kranjski Gori za 384 otrok iz socialno ogroženih družin, ki so jih s svojo udeležbo na SiOL POKAL-u podprli tekmovalci in njihovi navijači. Nogometnih trikov so se otroci učili pod vodstvom trenerjev NZS ter ambasadorjev SiOL POKAL-a, Saša Udoviča in Marinka Galića.

Ljubljanskemu SiOL POKAL-u pred NC Supernova Ljubljana Rudnik, 31. avgusta in 1. septembra, bo sledil ptujski turnir pred Mercator centrom Ptuj Supermesto, 14. in 15. septembra. Zadnji bo uvrstitev v veliki finale omogočil kar dvema najboljšima ekipama. Tako bomo dobili vseh 12 najboljših ekip iz vse Slovenije, ki se bodo na velikem finalu SiOL POKAL-a na Kongresnem trgu, 28. in 29. septembra v Ljubljani, pomerile za veliko nagrado: obisk finala UEFA Lige prvakov 2014 v Lizboni za vse člane ekipe.

Ne zamudite spektakularne nogometne zabave za vse generacije, navijajte za svoje favorite in doživite konec tedna v družbi zvezdnikov.

Ne spreglejte