Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 6. 2014,
11.57

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

liga EBEL HDD Olimpija

Sreda, 4. 6. 2014, 11.57

8 let, 1 mesec

Olimpija o tem, kako naprej, v prihodnjih tednih. Do takrat tudi kakšna plača?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na zasedanju upravnega odbora HDD Olimpije nič pretresljivega. Člani so se seznanili z odstopom Ditke Maučec, ki jo bo najverjetneje nasledil Marko Popovič. Več odgovorov v prihodnjih tednih.

V času, ko bo Slovenijo zajel prvi vročinski val, se stopnjuje tudi vročica okoli vprašanj, kaj se dogaja oziroma se bo dogajalo z ljubljanskim hokejskim društvom HDD Olimpija. Upravni odbor se je v torek seznanil z nepreklicnim odstopom nekdanje predsednice Ditke Maučec, funkcijo katere bo najverjetneje prevzel dozdajšnji podpredsednik kluba Marko Popovič. V roku 14 dni bodo sklicali volilno skupščino, na kateri bodo glasovali o novem predsedniku, do sklica skupščine pa bo klub vodil Popovič.

Tako kot je v izjavi za javnost ob slovesu dejala Maučeceva, Telemach ostaja generalni sponzor, si pa v klubu prizadevajo, da bi privabili še kakšnega sponzorja. Zadnje dni so se v medijih pojavljale govorice, da naj bi svoj mošnjiček konkretno odvezal Sperbank, a, kot pravijo pri Olimpiji, o tem, vsaj za zdaj, ne vedo nič. Upajo pa, da bodo do konca junija hokejistom lahko nakazali vsaj delček plačila, ki jim ga klub dolguje za preteklo sezono. A podobnih pobožnih želja je bilo v zadnjem obdobju (pre)več …

Pomemben sklep je tudi ta, da bo Olimpija prihodnjo sezono zagotovo nastopala v razširjenem avstrijskem prvenstvu, kar je bila v preteklih dneh ena od večjih skrbi igralcev, ki so na seznamu kluba iz Tivolija za prihodnjo sezono. Prag tolerance vodstva lige EBEL očitno še naprej ostaja precej visok.

O trenerju in novih igralcih govora še ni bilo, v ljubljanskem taboru namreč pravijo, da bodo najprej razrešili vprašanje predsedniškega mesta, pozneje pa se bodo začeli ukvarjati z igralskim in trenerskim kadrom.

Ne spreglejte