Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
6. 12. 2016,
7.52

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,78

Natisni članek

New York Barron Trump Washington Bela hiša Donald Trump Jared Kushner Ivanka Trump Melania Trump

Torek, 6. 12. 2016, 7.52

6 let, 7 mesecev

Ivanka bo naredila to, česar Melania noče

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,78
melania trump, ivanka trump | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Do prisege Donalda Trumpa kot predsednika ZDA je še 46 dni, dovolj časa, da njegova hčerka in svetovalka Ivanka Trump v prestolnici poišče novo domovanje.

Prihodnja prva hčerka ZDA in njen mož Jared Kushner se nameravata s svojimi tremi otroki, petletno Arabello, triletnim Josephom in osemmesečnim Theodorom, preseliti v Washington.

"Vsi se prilagajajo na te nove okoliščine med prehodnim obdobjem. Čeprav Ivanka nima nobenega namena prevzeti uradne vloge v očetovi administraciji, namerava zagovarjati teme, ki so ji pri srcu," je povedal vir, ki je blizu najstarejši Trumpovi hčerki, za revijo People.


Preberite še:
Tako živi lepa Trumpova hči

Bi bila Ivanka prava prva dama, takšna, kot bi morala biti Melania?


Ivanka je izvršna podpredsednica razvoja in prevzemov v Trumpovi organizaciji, ki ima sedež v New Yorku, poleg tega pa ima svojo linijo oblačil, torbic, čevljev in modnih dodatkov ter velja za sposobno poslovno žensko. Znano je, da se njen oče močno zanese nanjo in da veliko na njeno mnenje, kot tudi na mnenje njenega moža. Jared je v nepremičninskem poslu ter je lastnik več nepremičnin v New Jerseyju in New Yorku.

Ivanka in Jared sta bila med predvolilno kampanjo stalnica ob Donaldu. | Foto: Getty Images Ivanka in Jared sta bila med predvolilno kampanjo stalnica ob Donaldu. Foto: Getty Images

Ivanka in Jared sta imela zelo pomembno vlogo med predsedniško kampanjo. Ivanka je bila celo prisotna na srečanju svojega očeta z japonskim premierjem Šinzom Abejem, enim prvih tujih državnikov, ki so se po njegovi izvolitvi sestali s Trumpom. Za Jareda se govori, da bo imel vlogo tudi v Beli hiši - Trump je že zaprosil, da bi bil njegov zet prisoten na vsakodnevnih predsedniških sestankih, zakoni o nepotizmu pa mu bodo verjetno preprečili, da bi imel kakšno uradno funkcijo, zato ne preseneča govorica, da si zakonca ogledujeta nepremičnine v Washingtonu.

Melania ostaja v New Yorku

Za razliko od Ivanke in njenega moža pa se v Washington, natančneje v Belo hišo, še najmanj pol leta po Trumpovi prisegi 20. januarja ne bo selila njegova žena Melania. Zaradi desetletnega sina Barrona, ki v New Yorku obiskuje šolo, se je odločila, da najmanj do konca tega šolskega leta ostane z njim v razkošnem stanovanju v Trumpovi stolpnici.

Ne spreglejte