Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
21. 11. 2016,
7.13

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,53

Natisni članek

prva dama Bela hiša Barron Trump Jay Pharoah Melania Trump Gigi Hadid Barack Obama Sasha Obama Malia Obama Michelle Obama

Ponedeljek, 21. 11. 2016, 7.13

6 let, 6 mesecev

Gigi se je norčevala iz Melanie

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,53

Manekenka Gigi Hadid je bila kot sovoditeljica podelitve ameriških glasbenih nagrad deležna številnih kritik. Razlog? Njeno norčevanje iz naglasa Melanie Trump.

Gigi so na družbenih omrežjih "raztrgali", ker se je norčevala iz prihodnje prve dame ZDA, ko je z lažnim vzhodnoevropskim naglasom oponašala Melanio. "Ljubim svojega moža, predsednika Baracka Obamo, in najina otroka Sasho in Malio," je oponašajoč Melanijine našobljene ustnice in z omenjenim naglasom povedala Gigi, pri tem pa se je še ponorčevala iz Melanijinega domnevnega prepisovanja dela govora na republikanski konvenciji od sedanje prve dame Michelle Obama.

Gigi je podelitev vodila skupaj s komikom Jayem Pharoahom. | Foto: Reuters Gigi je podelitev vodila skupaj s komikom Jayem Pharoahom. Foto: Reuters

Številni podporniki Donalda Trumpa so se jezni odzvali na Gigijino norčevanje iz Melanie in so 21-letno manekenko obsodili rasizma.

"Gigi, kar si naredila na podelitvi nagrad, užalila Melanio Trump, kaže, da nimaš nobene elegance. Neokusno!" je zapisal uporabnik DAT.

"Oprosti, Gigi, samo sanjaš lahko, da bi imela polovico elegance nove prve dame. Donald Trump je očitno zaljubljen," je zapisal Jack Domer.

"Ne morem si predstavljati odziva, če bi se nekdo norčeval iz Michelle Obama na odru tako, kot se je Gigi Hadid pravkar iz Melanie Trump," je pripomnil Eag1eOne.

"Zelo rasistično?" se je vprašala uporabnica Twitterja coolgirlisback1, John Loza pa je dodal, da je bilo Gigijino posnemanje Melanie slabo: "Drži se manekenstva, tvoje igranje je katastrofalno."

Gigi v bran pa so se postavili nekateri njeni oboževalci.

"Gigijino oponašanje Melanie Trump mi je polepšalo večer," je zapisala Iqra Arif.

V ZDA se zdaj sprašujejo, ali se bo Donald Trump odzval na Gigijino posnemanje njegove žene. | Foto: Reuters V ZDA se zdaj sprašujejo, ali se bo Donald Trump odzval na Gigijino posnemanje njegove žene. Foto: Reuters

Ne bosta se še selila v Belo hišo

Melania in njen desetletni sin Barron se po januarski prisegi Donalda Trumpa za 45. predsednika ZDA ne bosta takoj preselila v Belo hišo, je poročal New York Post. Zakonca Trump naj bi se odločila, da bo Barron šolsko leto dokončal v New Yorku, kjer družina prebiva v Trumpovi stolpnici, preden bosta sina odpeljala v Washington. Novico je potrdil Trump.

Melania in Barron sta si zelo blizu, med predsedniško kampanjo pa Barronu ni bilo lahko, zato želita njegova starša čim manj spremeniti njegovo življenje.

Barron trenutno hodi v zasebno šolo, za katero šolnina znaša 40 tisoč dolarjev na leto.

Če bosta Melania in Barron ostala v New Yorku, bo varnost okoli Trumpove stolpnice, ki se je po Trumpovi izvolitvi močno povečala, ostala prisotna, Melania pa bo iz New Yorka opravljala svoje dolžnosti prve dame.
Ne spreglejte