Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 12. 2023,
13.13

Osveženo pred

4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Podkast navdiha z Borutom Pahorjem Planet TV

Petek, 22. 12. 2023, 13.13

4 mesece

Podkast navdiha z Borutom Pahorjem

Prva gostja Pahorjevega podkasta bo Tina Maze

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

V soboto, 23. decembra, ob 18.20 si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo Podkasta navdiha z Borutom Pahorjem. Bivši predsednik bo govoril z nekdanjo smučarsko superšampionko Tino Maze, katere rekordna sezona 2012/2013 bo z zlatimi črkami za vedno zapisana v zgodovino svetovnega smučanja. 

Podkast navdiha z Borutom Pahorjem
Planet TV Borut Pahor s svojim podkastom odslej tudi na Planetu #video

Voditelj Borut Pahor, nekdanji predsednik države, se v podkastu pogovarja z izjemnimi Slovenci in Slovenkami, da bi spoznal recept, kako odkrivati in dosegati svoje potenciale, preseči ustaljene okvirje in ustvariti izpolnjeno življenje. Je nefiltrirano potovanje v izjemne zgodbe ljudi, ki so na svoji poti ustvarili zgodbe, vredne preučevanja.

Bivši predsednik države se bo v prvi epizodi Podkasta navdiha z Borutom Pahorjem pogovarjal s Tino Maze. | Foto: metropolitan.si Bivši predsednik države se bo v prvi epizodi Podkasta navdiha z Borutom Pahorjem pogovarjal s Tino Maze. Foto: metropolitan.si

Kolo sreče
Planet TV Poglejte, kaj nas čaka v prednovoletnem Kolesu sreče #video

V prvi epizodi, ki si jo boste v soboto ob 18.20 lahko ogledali na Planetu, bo njegova sogovornica Tina Maze, ki velja za eno najuspešnejših slovenskih športnic vseh časov. Spregovorila bo o svoji karieri in premagovanju izzivov na poti do izjemnih športnih uspehov, o življenju po končani aktivni športni poti, pa tudi o svoji družini.

Tina Maze danes o svoji karieri govori izjemno čustveno, a v času tekmovanja ni bilo prostora za pretirana čustva. | Foto: metropolitan.si Tina Maze danes o svoji karieri govori izjemno čustveno, a v času tekmovanja ni bilo prostora za pretirana čustva. Foto: metropolitan.si

Podkast navdiha z Borutom Pahorjem si boste na Planetu lahko prvič ogledali v soboto, 23. decembra, ob 18.20, ko bo gostja bivšega predsednika države nekdanja smučarka Tina Maze. Čez teden dni pa se bo Borut Pahor pogovarjal s še enim vrhunskim športnikom, hokejistom Anžetom Kopitarjem.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.      
Ne spreglejte